מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוטב סויה וצילי מתוקרוית04/06/2012
שלום
יש לי תינוקת בת שנה וחודשיים ריצתי לשאול
1. היא לא מוכנה לאכול ביצה בשום צורה האם מותר לנסות ביצת עין - אני יודעת שרכה אסול מגלל החיידקים רציתי לדעת מה לגבי עין?
2. היא אוכלת בזמן האחרון פחות מכייון שמרק טחון הפסיקה לאכול, אז אני מנסה את האוכל שלנו. אני עושה הרבה מוקפץ והיא דווקא יחסית אהבה אז זה השאלה האם יש איזו בעיה עם סויה וצ'ילי מתוק ? לא ניראה לי הכי בריא (חוץ מזה ניראה לי שהכל בסדר שם רק איטריות וירקות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתן עלי ואשמח מאוד לתשובתך
רווית06/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוטב סויה וצילי מתוק - תגובה
יעל משיח ארזי07/06/2012רוית שלום
זכורה לי השאלה ושעניתי עליה אבל בכל אופן אענה שוב
לגבי ביצת עין אכן לא מומלץ בגלל הסיכוי להמצאות סלמונלה למרות שהביצה כן עוברת בישול מסויים פשוט חלקי.
יש דרכים נוספות לשלב את הביצה
בתוך קציצות בשר / לביבות ירק / קציצות טונה / פייניקייק
וכמובן במקביל להמשיך ולנסות לתת את הביצה / חביתה
לגבי הרטבים : בגדול אינם בריאים לא לקטנים ולא למבוגרים מכילים הרבה מלח וסוכר
ממליצה ככל שניתן להשתמש בתיבול טבעי אני בעיקר מדברת על רוטב הצ'ילי , להוסיף מעט סויה במקום מלח זה לא נורא.
את יכולה לתת מעט מתיקות למוקפץ באמצעות סילאן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)