רוטב סויה וצילי מתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוטב סויה וצילי מתוק
    רוית
    04/06/2012

שלום
    יש לי תינוקת בת שנה וחודשיים ריצתי לשאול
    1. היא לא מוכנה לאכול ביצה בשום צורה האם מותר לנסות ביצת עין - אני יודעת שרכה אסול מגלל החיידקים רציתי לדעת מה לגבי עין?
    2. היא אוכלת בזמן האחרון פחות מכייון שמרק טחון הפסיקה לאכול, אז אני מנסה את האוכל שלנו. אני עושה הרבה מוקפץ והיא דווקא יחסית אהבה אז זה השאלה האם יש איזו בעיה עם סויה וצ'ילי מתוק ? לא ניראה לי הכי בריא (חוץ מזה ניראה לי שהכל בסדר שם רק איטריות וירקות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוטב סויה וצילי מתוק

הוספת תגובה

• דילגתן עלי ואשמח מאוד לתשובתך

רווית
    06/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוטב סויה וצילי מתוק - תגובה

יעל משיח ארזי
    07/06/2012

רוית שלום
    זכורה לי השאלה ושעניתי עליה אבל בכל אופן אענה שוב
    לגבי ביצת עין אכן לא מומלץ בגלל הסיכוי להמצאות סלמונלה למרות שהביצה כן עוברת בישול מסויים פשוט חלקי.
    יש דרכים נוספות לשלב את הביצה
    בתוך קציצות בשר / לביבות ירק / קציצות טונה / פייניקייק
    וכמובן במקביל להמשיך ולנסות לתת את הביצה / חביתה
    לגבי הרטבים : בגדול אינם בריאים לא לקטנים ולא למבוגרים מכילים הרבה מלח וסוכר
    ממליצה ככל שניתן להשתמש בתיבול טבעי אני בעיקר מדברת על רוטב הצ'ילי , להוסיף מעט סויה במקום מלח זה לא נורא.
    את יכולה לתת מעט מתיקות למוקפץ באמצעות סילאן
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו