מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה ובעיות במצוקיםרננה04/06/2012
שלום רב
רציתי לשאול מתי נחשבת בעיה באכילת מוצקים להפרעת אכילה המצריכה טיפול רציני?
ביתי בת השנה עושה לנו המון המון בעיות עם אוכל. היא אוכלת בתאבון לחם, מעדנים ומחית פירות אבל כל מה שקשור לאוכל מבושל(מרק, עוף, פסטה וכו') היא כמעט ולא מוכנה לאכול. היא טועמת 3-4 כפיות ולא מוכנה יותר. מה לא ניסית? הכל! ושום דבר לא עובד! כבר התפשרתי שלא תאכל בכסא אוכל אלא על אדן החלון שם עוד איכשהו אני מצליחה "לדחוף" לה כמה כפיות, אבל עדיין היא לא אוכלת כמות של מנה. אני כבר ממש ממש מיואשת מהעניין הזה האם אני צריכה לפנות לגורם מקצועי? אני כבר פניתי בעבר לפורום והומלץ לי לא לטחון לה את האוכל וזה מה שאני עושה והמצב אומנם השתפר מעט אבל עדיין זה לא מספיק, בגילה היא כבר מזמן היתה צריכה לעבור את שלב הטעימות....תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושבת שפוספסתי אשמח לתשובה בהקד
רננה06/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שנה ובעיות במצוקים - תגובה
יעל משיח ארזי06/06/2012רני שלום
לגשת להתייעצות פרונטלית אף פעם לא מזיק , אבל האם רק את מאכילה אותה , האם יש מטפלת / גננת ? איך אוכלת אצל אנשים אחרים. האם ניסית לתת לה להתנסות לבד ? יותר מלכלך אבל לפעמים הרצון בעצמאות גדול יותר מהרעב עצמו , נסי לתת לה להחזיק משהו שאוהבת ואוכלת ללא בעיה ביד כמו לחם וכו ובמקביל תני לה בכפיות קטנות את המזון הנוסף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רננה07/06/2012קודם כל תודה על התגובה
היא נמצאת אצלמטפלת פעמים בשבוע, שאר הזמן בבית. אצל המטפלת היא אוכלת יחסית בסדר, הרבה יותר טוב מהבית או הסבתות שלה אבל עדיין לא מסיימת מנה. אני תמיד נותנת לה להתנסות לבד, שמה לה על המגש חתיכות אבל היא לא מראה עניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
יעל משיח ארזי07/06/2012אם אצל המטפלת אוכלת יותר טוב זה כבר סימן שמדובר כאן בנסיון למשוך את תשומת ליבך ולא באיזו בעיה פיזית
אני מציעה כרגע לזרום עם מה שאוהבת להמנע ממלחמות ולהמשיך במקביל לנסות שוב ושוב גם את אותם המזונות שלא רוצה לאכול, סיכוי גבוה שבסוף תשנה את דעתה
כמובן זאת בכפוף לכך שעולה במשקל
אך כמו שציינתי תמיד ניתן להתייעץ עם איש מקצוע בנוסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)