תמ"ל לבן 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמ"ל לבן 4 חודשים
    שחר
    09/06/2012

שלום, בני בן 4 חודשים תינוק בריא וחייכן, מתפתח יפה עד כה.
    נולד במשקל 3.600 וכעת שוקל 7.200.
    ניזון עד גיל חודשיים מהנקה ומאז שותה סימילאק.
    הוא אוכל ב 7 בבוקר, 11 בבוקר, 15 בצהריים, 19 בערב ו23 בלילה האכלת חלום.
    ארוחה ראשונה הוא אוכל בקושי 150 מל, בארוחות הבאות הוא אוכל בין 150-180, בערב תוספת של דייסת קורנפלור ובלילה עוד 120 מ"ל בלי דיסה.
    אני חוששת שהוא אוכל מעט מדי כי לפי הנוסחא של ק"ג*150/ מס ארוחות הוא צריך לאכול 220 כל פעם, מה גם שיש ירידה קטנה באחוזוני משקל...
    יחד עם זאת הוא נראה בסדר גמור, שמנמן וחייכן, הטיטולים שלו לא ספוגים בשתן אבל הוא עושה וכן הוא ישן בלילה עד בערך 6.45...
    האם נראה תקין?
    ואם לא מה לעשות?
    הוא לא רוצה לאכול יותר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמ"ל לבן 4 חודשים

הוספת תגובה

• תמ"ל לבן 4 חודשים - תגובה

לירון פז
    10/06/2012

שרית שלום,
    קודם כל הסירי דאגה מליבך...
    הנוסחא היא מאוד כללית, וכל מקרה הוא לגופו. המדד החשוב ביותר הוא החיוניות של הילד ועקומות הגדילה. אני מציעה מעקב בטיפת חלב, או אצל דיאטנית. בעיקרון, זה תקין לשבור עקומה אחת, וממש לא חריג. אם השבירה היא של 2 עקומות ומעלה, אז יש צורך לבירור מקיף יותר. אין לי מספיק נתונים בשביל להעלות אותו על עקומות הגדילה ולכן הייתי ממליצה להתייעץ בטיפת חלב רק בשביל שתהיי רגועה. שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו