שמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן
    דנה
    12/06/2012

ביתי מתחילה לאכול מהאוכל שלנו, ואני מנסה לבשל קצת יותר בריא: פחות שמן בבישול, פחות מטוגן, פחות מרק עוף וכדומה.
    אני לא יודעת ומאוד אשמח לדעת אחת ולתמיד, באיזה שמן יותר בריא לבשל? ובאיזה שמן יותר בריא לטגן?
    אני שמעתי ששמן זית (שיש לו שם של שמן בריא) לא טוב ולא בריא בטיגון אלה רק בבישול ולטיגון עדיף שמן קנולה.
    אבל אני לא בטוחה ואשמח לדעת באיזה שמן הכי טוב לבשל ובאיזה שמן הכי טוב לטגן. מאוד מודה
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה באותו נושא.

דנה
    14/06/2012

קראתי ששמן אבוקדו גם מאוד בריא.
    השאלה שלי האם יש לך נסיון בו? ואם הוא משנה טעם של אוכל
    וכי אני לא יודעת אם הוא מתאים לכל אוכל. כגון: שניצלים, חביתות, לביביות, ובישול
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן - תגובה

יעל משיח ארזי
    14/06/2012

דנה שלום
    שמן קנולה טוב יותר לטיגון אך אם מדובר בטיגון קל כמו של חביתה ניתן להשתמש גם בשמן זית. שמן זית יותר נועד לתיבול. כמובן שניתן להוסיף שמן זית גם לקציצה מבושלת במקום השומן הרווי של הבשר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו