מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמןדנה12/06/2012
ביתי מתחילה לאכול מהאוכל שלנו, ואני מנסה לבשל קצת יותר בריא: פחות שמן בבישול, פחות מטוגן, פחות מרק עוף וכדומה.
אני לא יודעת ומאוד אשמח לדעת אחת ולתמיד, באיזה שמן יותר בריא לבשל? ובאיזה שמן יותר בריא לטגן?
אני שמעתי ששמן זית (שיש לו שם של שמן בריא) לא טוב ולא בריא בטיגון אלה רק בבישול ולטיגון עדיף שמן קנולה.
אבל אני לא בטוחה ואשמח לדעת באיזה שמן הכי טוב לבשל ובאיזה שמן הכי טוב לטגן. מאוד מודה
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה באותו נושא.
דנה14/06/2012קראתי ששמן אבוקדו גם מאוד בריא.
השאלה שלי האם יש לך נסיון בו? ואם הוא משנה טעם של אוכל
וכי אני לא יודעת אם הוא מתאים לכל אוכל. כגון: שניצלים, חביתות, לביביות, ובישול
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן - תגובה
יעל משיח ארזי14/06/2012דנה שלום
שמן קנולה טוב יותר לטיגון אך אם מדובר בטיגון קל כמו של חביתה ניתן להשתמש גם בשמן זית. שמן זית יותר נועד לתיבול. כמובן שניתן להוסיף שמן זית גם לקציצה מבושלת במקום השומן הרווי של הבשר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)