בת 5 חודשים מסרבת לאכול מבקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 5 חודשים מסרבת לאכול מבקבוק
    נטלי
    12/06/2012

שלום רב,
    ביתי בת 5 חודשים מסרבת בכל תוקף לאכול מבקבוק.(סיימתי להניק בגיל חודש כך שאין בעיה של הסתגלות לבקבוק)
    קודם לכן לא הייתה שום בעיה הייתה אוכלת ברצון .
    מאז שהתחלתי מוצקים ונכנסתי קצת ללחץ מתי לתת ירקות מתי לתת פירות, אייך ,כמה, למה ..נהיה אצלה שינוי והיא לא מוכנה לאכול מהבקבוק כלל.(יש לציין כי ניסית להחליף בקבוק, פטמה ואפילו לעבור למטרנה במקום סימילאק- שום כלום לא עזר)
    לאחר בדיקה גופנית נאמר לי שהכל תקין ברוך השם ולעבור להאכיל בכפית לאחר הסמכה בדייסת קורנפלור.
    השאלה שלי האם זהו מצב זמני ויחלוף או שכך ישאר ?(קצת מסורבל כשיוצאים מהבית..)
    האם הוספת הקורנפלור לכל האכלה לא מהווה הוספת קלוריות מיותרת ועלולה לגרום להשמנה?
    התחלתי לוותר על ארוחת מוצקים מהחשש שלא תאכל כלל בקבוק וגם זה לא ברור לי אם נכון לעשות או לא.אם תוכלי לעזור לי בתפריט לפי שעות מינוס פלוס מתי להאכיל מה.
    תודה רבה על העזרה ,קצת מבולבלת...
    [/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תנסי מטרנה אקסטרה קר

עוד אמא
    13/06/2012

הם בד"כ אוהבים כי הטעם שלה דומה לחלב אם, אם לא יעבוד- נסי להוסיף כפית אבקת שוקו/ וניל לבקבוק (זה בד"כ עובד), אם גם זה לא יעבוד- תני דייסת "גם וגם" סמיכה בכפית. היא מוכרחה לקבל תמ"ל עד גיל שנה לפחות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגיבה

נטלי
    13/06/2012

תודה על התגובה .
    הבעיה לא במה שמכיל הבקבוק או סוג הבקבוק והפטמה -ניסינו הכל .(בקשר לדייסות וניל ושוקו אני יודעת שאסור עד גיל חצי שנה או שאפשר בכל זאת עקב הבעיה?)
    היא פשוט לא מוכנה לאכול בבקבוק , אם אני מסמיכה את זה ונותנת בכפית היא אוכלת ברצון רק שאני חוששת מכמות הקלוריות שבהוספת הדייסה(יוצא שביממה אני מוסיפה כ-6 כפיות דייסה סהכ זה לא המון קלוריות ?
    חוץ מזה מאוד מסורבל וכמעט בלתי אפשר לעשות את זה בחוץ.מה לעשות אני כבר מיואשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?? מיואשת...

נטלי
    14/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 5 חודשים מסרבת לאכול מבקבוק - תגובה

דפי ליבר
    15/06/2012

עד גיל חצי שנה מדובר רק על טעימות ולא ארוחות מוצקים . אם מסרבת בקבוק אפשר לנסות בכפית או בשתיה מכוס סגורה או לקחת מזרק גדול .
    הייתי חוזרת מידי פעם לנסות שוב את הבקבוק .
    דייסה אפשר לעשות לא כל כך סמיכה למשל רק כף אחת ואז מכיל פחות קלוריות .
    עד גיל חצי שנה אוכלים תמ"ל וטעימות של מוצקים . לאחר מכן בהדרגה מחליפים ארוחות תמ"ל , לא כל כך חשוב מתי לארוחת ירקות שבהדרגה מוסיפים מרק בשר וארוחת פירות . לא צריך לדהור קדימה הכל בהדרגה .
    בתאבון
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בת 5 חודשים סירוב לבקבוק

נטלי
    15/06/2012

תודה על התגובה.
    בעקבות הסירוב בכל תוקף של התמל התחלנו עם ארוחות ממש של מוצקים כיוון שלפחות תאכל משהו.
    ניסיתי בכפית ובכוס סגורה לא מוכנה בשום פנים ואופן.
    למשל היום, לא מוכנה עד לרגע זה- 17:50 לאכול תמ"ל בכל אופצייה שהיא- כפית, בקבוק, כוס סגורה, הסמכה עם דייסה.
    עקב כך אכלה גרבר ומנת ירקות בצהריים וזהו..לא יודעת מה עוד לעשות מיואשת ואובדת עצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בת 5 חודשים סירוב לבקבוק - תגובה

דפי ליבר
    17/06/2012

תמשיכי . זה בסדר גמור . העיקר לא להכנס ללחץ ולריב איתה על אוכל .
    תמצאי פתרונות שטוב לשתיכן , הלחץ מיותר כי היא כנראה אוהבת את המוצקים .
    לכי עם הרגשתך.
    בהצלחה
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו