תזונה לתינוקת בת 7חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינוקת בת 7חודשיים
    עדיאל
    27/06/2012

שלום ביתי במעון אוכלת לרוב מטרנה וכמה כפיות בודדות של מרק ירקות מסרבת לאכול פירות ...

האמת שאני לא ממש הצלחתי להביא לה פרות וירקות .האם זה נורא??

האם אפשר לתת גרבר של בננות תפוחי עץ וכו....בגיל כזה ??הייתי רוה לדעת מה אפשר לתת .לאורך כל היום .
    היא שוקלת 10קילו פלוס מינוס ואוכלת מטרנה כל 4שעות 180מל קמה גם בלילה מה אפשר לעשות כדי שלא תאכל בלילה???תודה אשמח לתשובה מפורטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לתינוקת בת 7חודשיים

הוספת תגובה

• תזונה לתינוקת בת 7חודשיים - תגובה

דפי ליבר
    28/06/2012

אין שום בעיה לתת גרבר כמובן שזה לא דומה לפירות טריים. יש היום כל כך הרבה פירות שווה להמשיך ולנסות. נורא זה מבחינתי לא מילה מתאימה למצב כזה ....
    מה לגבי בשר אפשר לנסות גם בערב אם לא ניתן במעון .
    לגבי אכילה בלילה , צריך לבדוק שאחר הצהרים ערב אוכלת טוב וישנה טוב . ואז אפשר להוריד בהדרגה את הכמות בבקבוקים . לאט ובהדרגה הייתי מחליטה על ארוחה באמצע הלילה ואותה מנסה להוריד .
    בהצלחה
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תני לה את המחיות של מטרנה

עוד אמא
    28/06/2012

יש כ"כ הרבה שילובים וזה מזון לתינוקות. לי יש ילד pdd שהסכים לאכול רק מחיות של פירות וזה ממש לא נורא. בכל מקרה, אל תפסיקי להציע טרי ואל תשדרי לחץ. הסירי דאגה :).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו