מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה שוקלת 8 ק"ג ויורדתליאת סופר28/06/2012
בתי בת שנה במגמת ירידה במשקל מחודש לחודש
שיניתי הרגלי אכילה וכלום לא עוזר. היא בקושי אוכלת. וגם לא שותה
בבוקר: ניסיתי פירות / קוואקר וזה סתם אותה לארוחת הצהריים אז אני די נמנעת מלתת לה
אני מציעה לה בישקוטים או דברים קטנים
בצהרים: עוף+ירקות או בקר עם פירה וגם זה בקושי
אחה"צ: קבוצת פירות מעורבת ומגורדת גס (במידה ולא אכלה בבוקר)
ערב: קוואקר עם פירות יבשים (במידה ולא אכלה בבוקר)
היא כמעט ולא שותה במהלך היום
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה שוקלת 8 ק"ג ויורדת - תגובה
דפי ליבר29/06/2012האם נבדקה ע"י רופא ילדים ? זה שלב ראשון לדעת שאין בעיה בריאותית .
מה לגבי תמ"ל , תחזרי לתת לה בקבוקים עם דייסה.
יש אפשרות להעשיר אוכל בקלוריות כמו הוספת שמן , אני מציעה לך
לקבל הפניה לדיאטנית , שתשב ותרשום מסודר תעקוב ותדריך אותכם .
בהצלחה
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שנה שוקלת 8
ליאת סופר29/06/2012ראשית תודה.
שנית שמעתי על תוסף מולטי ויטמין קידיפארמטון שמעורר תאבון
האם כדאי לנסות?
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שנה שוקלת 8 - תגובה
דפי ליבר29/06/2012סליחה על השמרנות ... אני בעד ייעוץ מקצועי ולא רעיונות של חברים .
כדאי לבצע ספירת דם לראות שלא אנמית.
ושוב אני חוזרת למחשבותי על ייעוץ של דיאטקנית שמתאימה לתינוקות , לאחר רופא ילדים .
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)