מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצקים+ארוחת תמ"ל בארוחה אחתאיילה08/07/2012
בתי בת 7 חודשים והמטפלת שלה סיפרה לי כי בשבוע האחרון היא נותנת לה בקבוק תמ"ל מיד לאחר ארוחת הירקות שלה בצהריים..אני נותנת לה בסופי שבוע קצת מים לאחר ארוחת ירקות+עוף/הודו אך לא בקבוק של תמ"ל..מה עדיף? זה נראה לי מוגזם לתת לה 2 ארוחות, בעצם, אחת אחרי השניה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצקים+ארוחת תמ"ל בארוחה אחת - תגובה
דפי ליבר09/07/2012בדרך כלל ארוחה של מרק + עוף+ ירקות צריכה להספיק [ בערך 200CC שזה בערך כוס ]
אפשר בהחלט לתת מים .
לשתות מים זה הרגל מצוין . התמ"ל מיותר.
והשאלות
האם למטפלת יש סבלנות לתת לה את המוצקים או היא עוברת מהר לבקבוק ?
האם מכינה בנחת את הארוחה ואכן נותנת ירקות בשר ומרק אפשר להוסיף גם קטניות.
מה שטוב בסופי שבוע טוב גם באמצע ...
אפשר להשלים בתמ"ל . בדרך כלל לא צריך בקבוקים מלאים .
לבריאות
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצקים ותמ"ל בארוחה אחת - המשך
איילה10/07/2012הבנתי שהיא לא נותנת לה ארוחה מלאה..משהו כמו חצי כוס והיא טוענת שהיא טועמת מים ועושה פרצוף ולכן נותנת לה תמ"ל (איזומיל סימילאק) ואת זה שותה ברצון.
אני לא יודעת לגבי הסבלנות שלה לתת לה מספיק ירקות במקום לעבור לתמ"ל..לא רוצה לשאול אותה שאלה כזו שמא זה יתפרש כביקורת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)