מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצקים וסדר יוםטלי10/07/2012
שלום רב,
יש לי תינוקת בת חצי שנה שנמצאת בבית עם מטפלת. יש לי שאלה לגבי סדר יום עם ארוחות מוצקים.
עד שהתחילה לאכול מוצקים, אכלה פורמולה (כ 180 CC) כל 4 שעות בשעות:
7:00, 11:00, 15:00, 19:00 (בארוחה האחרונה הייתה אוכלת 250 CC)
הייתה לה גם ארוחה קטנה (120 CC) ב 12 בלילה ואח"כ ישנה עד 5 בבוקר.
התחלתי מוצקים. אני נותנת פירות בבוקר ומרק עוף וירקות לארוחת ערב ובמשך היום פורמולה. כל הלוחות זמנים והכמויות התבלגנו לי. אני לא מצליחה לשמור על סדר קבוע.
התינוקת התחילה לעשות יותר פערים בין הארוחות והכמויות של הפורמולה במשך היום נהיו יותר קטנות (120 CC). דווקא בלילה היא התחילה להתעורר יותר (כ 3 פעמים) ולאכול יותר.
אני לא מצליחה לסדר את הבלגן הזה. אודה מאוד אם תייעצו לי מה לוח זמנים לתינוקת בת חצי שנה. כמה ארוחות ביום צריכות להיות לה ובאיזה שעות, איזה כמויות??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצקים וסדר יום - תגובה
דפי ליבר11/07/2012מעבר למוצקים לא צריך לגרום לבלגן ...
אולי השינוי חל בכניסת המטפלת ?
יש תינוקות שחוזרים להתעורר בלילה כשהאימא יוצאת לעבודה כדי להשלים שעות אם ..
אני מציעה בלילה לנסות לתת מים ואם זה לא הולך לרדת בכמות התמ"ל בבקבוק .
בהחלט בגיל חצי שנה אוכלים עוד פעם אחת בלילה .
צריך לשים לב שאוכלת מספיק תמ"ל במשך היום , הרבה פעמים עדין אי אפשר להסתמך רק על מוצקים .
בתאבון
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)