גרבר סלט פירות וסילאן לבת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרבר סלט פירות וסילאן לבת חצי שנה
    נטלי
    11/07/2012

שלום רב,
    רציתי לדעת אם גרבר סלט פירות המכיל-תפוחי עץ,מים,רכז אפרסקים טבעי,רכז בננות טבעי,מיץ אננס מרוכז טבעי, ויטמין c. מותר לתינוקת בת חצי שנה?
    ההתלבטות הינה בגלל האננס?(לא נחשב לפרי טרופי שאסור לתת עד גיל 10 חודשים לערך?)
    בנוסף רציתי לשאול אם סילאן מותר ? לדוגמא להכין לה כבד עם סילאן ? וכמובן לטחון .
    כבר משעמם לה המרק טחון והפירות הטחונים יש אולי עצה לעוד משהו מעניין ומגוון לתת לה?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרבר סלט פירות וסילאן לבת חצי שנה - תגובה

לירון פז
    11/07/2012

נטלי שלום,
    בעיקרון יש צורך להיות יותר זהירים עם הפירות הטרופיים מחשש לאלרגיות. רוב הסיכויים שלא תהיה תגובה אלרגית למיץ אננס מרוכז, אבל הייתי נזהרת ובודקת אלרגיה עם הפרי המבודד(ואולי מחכה עוד חודשיים).לגבי הסילאן, אפשר להשתמש בו בשביל הטעם. כבד לא הייתי ממליצה לתת(הוא מכיל הרבה רעלים), הייתי ממליצה על בשר בקר או הודו טחונים. לפי ההנחיות החדשות אפשר לתת עדשים או קינואה, טחינה, ביצה, פירה ולמעשה כל מאכל מלבד מוצרי חלב, דבש או חלב ניגר(וכמובן לטחון ולהתקדם עם המרקמים בקצב של ביתך). שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו