מוצקים - תינוקת בת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצקים - תינוקת בת חצי שנה
    טל
    17/07/2012

שלום,
    הבת שלי בת חצי שנה. לפני כמה שבועות התחלנו מוצקים (פירות, ירקות, מרק טחון).
    היא מאוד אוהבת את ארוחות המוצקים ושמתי לב שמשמעותית הורידה בכמות הפורמולה.
    בהתחלה חשבתי שאולי בגלל המוצקים היא זקוקה לפחות תמ"ל, אז ניסיתי לפתוח מרווחים ארוכים יותר בין הארוחות.
    ניסיתי כל מיני נסיונות והגעתי למסקנה שהיא פשוט מעדיפה מוצקים על תמ"ל ולכן גם כאשר מאוד רעבה היא תשתה מעט מאוד תמ"ל. אחרי שהיא שותה מעט תמ"ל היא נשארת לא רגועה כי עדיין רעבה, אבל לא מוכנה לקחת בקבוק יותר. לעומת זאת, אם אני מציעה לה ארוחה מוצקה, היא אוכלת הכל בהתלהבות.

האם אני יכולה לתת לה בגיל חצי שנה, 3 או יותר ארוחות מוצקים?
    האם תוכלו לייעץ לי איך לחלק את הארוחות במשך היום ואיזה אוכל עדיף לתת בבוקר, צהריים וערב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצקים - תינוקת בת חצי שנה

הוספת תגובה

• מוצקים - תינוקת בת חצי שנה - תגובה

דפי ליבר
    18/07/2012

לא הייתי קופצת ישר ל 3 ארוחות מוצקים . נשארת בהוספה הדרגתית .
    כדי לפתור את בעיית הבקבוק הייתי מנסה לעשות מהתמ"ל דייסה ולתת בכוס או בכפית .
    אין כללים מה בבוקר ומה בשאר היום .זה תלוי מה נוח לך ? מה סדר היום שלה תחליטי בעצמך זה לא משנה .
    בתאבון
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

טל
    18/07/2012

שלום,
    תודה רבה על התשובה.
    איך אפשר לעשות מהתמ"ל דייסה? לשים יותר אבקה ופחות מים או פשוט להשתמש בדייסות בטעמים של מטרנה כדי ליצור דייסה סמיכה (אורז/ שיבולת שועל/ דגנים + תמ"ל)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה - תגובה

דפי ליבר
    19/07/2012

בשום אופן לא לשנות את היחס בין הכפית למים , לא חצאי כפיות ולא שינוי היחס . אין בעיה ליצור אחרי שהכנת תמ"ל להוסיף דיסה או בדיסות של מטרנה וחברות אחרות שימי לב מאיזה גיל מותר כל דיסה כתוב על העטיפות .
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו