מוצקים ושתית מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצקים ושתית מים
    מירית
    18/07/2012

האם זה נכון שבשלב שהם מתחילים לטעום מוצקים גם צריך להתחיל לתת להם לשתות מים? אם כן כמה בדיוק?
    הבן שלי בן 6 חודשים וחצי והתחיל טעימות של ירקות מבושלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצקים ושתית מים

הוספת תגובה

• מוצקים ושתית מים - תגובה

דפי ליבר
    18/07/2012

זה נכון שההמלצה היא שכשמתחילים מוצקים לתת לשתות גם מים אבל אין הנחיה כמותית .
    זה תלוי במזג האוויר , פעילות הילד ובתזונה .
    אני מציעה לשים לב לצבע השתן אם הוא כהה אין מספיק נוזלים . צבע השתן צריך להיות קרוב לשקוף או צהוב חלש .
    כדאי לנסות לתת שתיה בתום הארוחה של המוצקים , יותר קל להתרגל מאשר בין הארוחות .
    כמובן מים מורתחים .
    לרוויה
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון שימי לב לצבע הפיפי שלו

אביה
    25/07/2012

צריך להיות ממש שקוף. אם זה צהוב חזק הוא לא שותה מספיק. הבן שלי אמנם כבר יותר גדול (בן 9 חודשים) אז אני קונה לו את הבקבוקים של מי עדן בייבי והוא שותה רק איתם ולא מוכן שום דבר אחר אפילו שניסיתי כל מיני כוסות של טומי טיפי, אבנט, מאם .. לא מוכן!
    שימי ל שאם את מרסקת לו מרק אז זה גם מכיל נוזלים וגם הפירות שאת טוחנת. אני בגיל הזה גם בגלל צמיחת השיניים הייתי שמה לו אבטיח/מלון/שזיף.. בתוך הרשת מציצה הזאת (לאינפנטי יש כזאת) והוא מאוד אהב. היה מוצץ אותו עד הסוף וגם אין מה לדאוג מסכנת חנק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו