שילוב בין מטרנה לסימילאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב בין מטרנה לסימילאק
    אח
    18/07/2012

שלום אני אימא לתאומים בני 7 שבועות. בהתחלה הנקתי אך לצערי לא הצלחתי להמשיך. בהתחלה האכלתי אותם במטרנה אקסטרא קר אח"כ עברתי למטרנה החלבית , אח"כ עברתי לשילוב בין המטרנה לנוטרילון (ארוחה כזו וארוחה כזו) יש לציין שלא היה שינוי אצל התינוקות מבחינת כמויות האוכל שאכלו ולא מבחינת היציאות. כשהנוטרילון הסתיים המשכתי רק עם המטרנה ועכשיו אני מעוניינת לשלב שוב בין מטרנה לסימילאק - האם בסדר לדעתכן? האם יש לצפות שזה יתקבל בברכה כמו השילוב בין המטרנה לנוטרילון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב בין מטרנה לסימילאק

הוספת תגובה

• שילוב בין מטרנה לסימילאק - תגובה

דפי ליבר
    19/07/2012

מה הכוונה לשלב ?
    אני כן בעד לגוון עם החברות [לאור סיפור רמדיה]
    ארוחה ארוחה נראה לי קצת משגע את הקיבה . ההמלצה שלי בדרך כלל חודש חודש או כשנגמרת קופסא .
    בהצלחה [תאומים זה לא קל]
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לשגע מערכת עיכול כ"כ רגישה...?!

עוד אמא
    19/07/2012

אני הייתי נשארת עם האקסטרה קר (או עם החלבית) ולא נותנת כל ארוחה משהו אחר. זה מרגיש לא נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו