מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה גיל 9 חודשיםאורית18/07/2012
שלום
יש לי תינוק בן 9 חודשים , שמסרב בכל תוקף לאכול תחליף חלב כלשהו (ניסיתי את כל הסוגים הקיימים) הוא ממש מקיא אותם , זה מגעיל אותו, מה שבעצם הכריח אותי להמשיך עם ההנקה למרות הקושי , היום הוא כבר אוכל את כל סוגי המוצקים, וכמעט ולא נשאר לי חלב להניק אותו, האם זה בסדר שתינוק בן 9 חודשים אוכל מוצקים בלבד בלי חלב אם או תחליף חלב? או שאני חייבת להמשיך כמה שיותר עם ההנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה גיל 9 חודשים - תגובה
דפי ליבר19/07/2012האם הבעיה שלא לוקח בקבוק ?
אז אתן לך כמה רעיונות
או שלא אוהב תמ"ל ?
אם תהפכי את התמ"ל לדיסה דלילה ותתני לו אפילו בכפית בסוף הארוחה האם יאכל ?
אפשר להתחיל בשילוב חלב אם עם התמ"ל.
בכל מקרה אני בדעה שלא צריך להניק בכח ימצא הפתרון .
דפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוהב את הטעם של התמ"ל
אורית19/07/2012שלום
בני אוכל בקבוק , ואני שואבת לו והוא מסכים לאכול את החלב שלי,הוא גם שותה מים מבקבוק, הבעיה זה שהוא פשוט לא אוהב את הטעם של התמ"ל, זה ממש מגעיל אותו ,.
ניסיתי עם כפית ודיסה , ניסיתי עם מזרק , הוא ממש מעוות את הפנים מגועל וכשהבאתי לו שוב עם המזרק למרות שהוא נגעל הוא פשוט הקיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוהב את הטעם של התמ"ל - תגובה
דפי ליבר19/07/2012תנסי לשלב חלב אם בתוך הבקבוק עם התמ"ל .
ולאט לאט לרדת בכמויות.
אני מאמינה שכשלא תניקי הוא יאכל תמ"ל כרגע יש לו אלטרנטיבה מצוינת .
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)