סדר ארוחות במשך היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדר ארוחות במשך היום
    לין
    22/07/2012

שלום,
    הבת שלי בת 11 חודשים-פעלתנית מאוד,חייכנית,משחקת בכל הצעצועים שלה ומפטפטת איתם בשפה שלה:) ,שולחת נשיקות ... קיצר,היא מפותחת מעבר לגיל שלה.
    סדר הארוחות של לא משתנה בכל יום והוא כך-
    בוקר: בקבוק 180/240
    2. ביצה קשה או מקושקשת עם לבנה 3% -מנסה להכניס לה עגבניה כבר כמה זמן והיא יורקת (האם זה בסדר?) עכשיו מנסה להכניס לה מלפפון.
    3.מנ פירות בצלחת -א בטיח,ענבים,מלון ולפעמים דובדובנים או משמש-היא אוכלת לבד מהצלחת שלה.
    3. מנת ירקות ופה הדילמה....אני עדיין טוחנת לה והיא אוכלת מהבקבוק ויושנת שינת צוהריים(בערך שעה וחצי). שנה הבאה היא הולכת לגן-האם כדאי להרגיל אותה לאכול בכפית את המרק שמה יהיה לה קשה בגן לישון בלי בקבוק?
    4. מעדן
    5.ארוחת ערב ביחד עם אבא ואמא- (מה שאני מבשלת היא אוכלת)
    6.דייסה(במידה והיא לא אכלה איתנו מספיק טוב)
    7. מקלחת -בקבוק ושינה עד הבוקר.
    -האם סדר הארוחו שלה בסדר?(בטיפת חלב אומרים שעדיף שהיא תרד קצת במשקל -היא שוקלת 11.200 בגובה 75 ס"מ.-האם זה בסדר?האם להמשיך עם המרק? מה לעשות עם העגבניה שהיא לא אוכלת -אני מרגישה שזה קצת יבש לאכול רק ביצה ולבנה -למרות שהיא ממש אוהבת את זה.
    אנא תייעצו לי בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדר ארוחות במשך היום

הוספת תגובה

• סדר ארוחות במשך היום - תגובה

דפי ליבר
    22/07/2012

בארוחת בוקר אם לא אוהבת עגבניה הייתי מוותרת .
    אפשר להוסיף טונה אבוקדו לחם רך דגני בוקר בתוך חלב רכים קוטג
    אפשר לנסות את הירקות בצלחת מבושלים כולל בשר . בהתחלה תשלימי עם הבקבוק הטחון ולאט לאט תרדי מהבקבוק לפי תאור ההתפתחות שלה מסוגלת לאכול לבד בידיים .
    לא עושים דיאטה לילדה בת 11 חודש אבל אפשר לשים לב
    בערב אם אוכלת טוב ארוחת ערב למה צריכה דיסה אולי מספיק תמ"ל או דייסה מאוד דלילה .
    בדרך כלל אחרי שהולכים ומאוד פעילים יש איזון במשקל .
    תקחו אותה הרבה החוצה למגרש משחקים לפעילות
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו