לא אוכל מספיק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוכל מספיק?
    אפרת
    24/07/2012

בני בן 6 חודשים גבוהה ושוקל 9 קילו (אינו שמן) באחוזון 95 מאז שנולד ושומר על האחוזון, עבר את כל הטעימות וכבר אוכל מוצקים פעמיים ביום,אני מודאגת קצת מכמויות האוכל שאוכל במשך היום אשמח ליעוץ ,תודה..
    7:00 תמ"ל - 120-140CC
    10:30 פירות(מלון,אפרסק,תפוח,שזיף,בננה,סילאן+כפית דייסת דגנים להסמכה)- 70-100CC
    12:00 תמ"ל השלמה- בקושי 60-80CC
    15:00 מרק(בטטה,קישוא,גזר,סלק(לא תמיד),עוף) - 50-80CC
    16:00 תמ"ל השלמה- בקושי 60-80CC
    19:30-20:00 לאחר אמבטיה תמ"ל - 140-150CC (לאחרונה אפילו פחות)
    23:30 האכלת חלום תמ"ל - 160-180CC (הזמן היחיד שאוכל טוב..)
    לפעמים אוכל מעט מאוד 550 תמ"ל ביממה... יש לנו סדר יום קבוע של שינה ומשחקים והוא ילד שמח ודעתן.. וכשהוא מחליט שהוא מסיים לאכול הוא סוגר את הפה ואינו מוכן בשום פנים ואופן לאכול עוד... לפעמים אני מכריחה עוד 10-20CC ואני יודעת שזה לא טוב... מה את חושבת , תודה מראש אמא פולניה ודאגנית... :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אוכל מספיק?

הוספת תגובה

• לא אוכל מספיק? - תגובה

דפי ליבר
    24/07/2012

ממש לא הייתי דואגת ובטח לא מאכילה בכוח , זה טעות לטווח ארוך ...
    מה הבעיה אם הוא באחוזון 95 .. גם אם ירד קצת ...
    אני חושבת שכדאי לחבר את ההשלמה לארוחה . כלומר ארוחת פירות + השלמה . ארוחת מרק + השלמה . כדי לרווח קצת בין הארוחות . אבל גם אפשר להמשיך כרגיל .
    הסירי דאגה אחת ....
    בהצלחה
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

אפרת
    25/07/2012

המון תודה דפי... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו