לא מוכנה לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכנה לאכול
    שירן
    15/08/2012

שלום,
    יש לי ילדה בת כמעט 7 חודשים. התחלנו טעימות בגיל 5 חודשים בערך, ממש לא רצוף אלא כל כמה ימים נתתי לה כמה כפיות. לקראת גיל 6 חודשים התחלנו כמעט כל יום.
    היא לא משתפת פעולה, אני מאז כל יום מכינה לה פירות בבוקר וירקות בצהריים, וזורקת הכל לפך. ניסיתי לתת לה כשהיא מאוד רעבה, או כשהיא לא רעבה אך גם לא הכי שבעה.ניסיתי לעשות הפסקה של יומיים, כלום לא עזר, אם אני לא מעסיקה אותה עם משחקים גם את הכמה כפיות היא לא אוכלת. מה שכן, כל פעם כשהיא רואה אחד מאיתנו אוכל היא מתחילה לבכות ולא נרגעת עד שאנחנו נותנים לה לטעום!! ניסיתי לתת לה דברים הבעיה היא שהיא נותנת ביסים גדולים מידי ואני מפחדת שהיא תחנק,היא ממש מראה נכונות לאכול אבל לא מכפית. אני לא יודעת מה לעשות, אני מניקה ומאוד חשוב לי שהיא תוכל ארוחות ולהפחית בהדרגה את ההנקה.
    יש פתרון בשבילי? :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוכנה לאכול

הוספת תגובה

• לא מוכנה לאכול - תגובה

דפי ליבר
    15/08/2012

אם הבנתי נכון היא רוצה לאכול רק לא מכפית . אפשר בהחלט לתת חתיכות קטנות של אוכל מבושל ירקות ,קציצות עוף, אורז פסטה וגם פירות אבטיח מלון יש ילדים שיותר אוהבים חתיכות מאשר אוכל טחון .
    האם היא נכנסת למעון בקרוב ? בדרך כלל שם אוכלים ביחד ליד שולחן ולומדים אחד מהשני.
    בתאבון
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו