צמחונית????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחונית????
    סיון
    17/08/2012

שלום רב,
    בתי בת השנה עוד מעט מזה תקופה של כארבעה חודשים מסרבת לאכול מאכלים המורכבים מבשר, עוף או דגים. עד גיל 7-8 חודשים אכלה את המרק שלה ובו ירקות ועוף ללא בעיה ואפילו גילתה חיבה גדולה אליו. אך לא עוד!!! אני מגוונת לה את מאכלי הבשר והעוף, צורות שונות טעמים שונים אך לאחר שתיים שלוש טעימות היא פשוט מסרבת בכל תוקף לפתוח את הפה ולאכול. כתחליף למנת הבשר אני מאכילה אותה בגבינה לבנה אותה היא אוכלת בשקיקה ובהתלהבות רבה. לפעמים היא גם מוכנה לאכול רבע מהחביתה....מה עושים??? ייתכן שבגיל כזה הילדה שלי מסננת אוכל?? אני ממשיכה כרגע לתת לה תוספת של טיפות ברזל.....אך האם עליי לוותר עם מאכלי ה"בשר" או להמשיך לנסות ולהתעקש???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמחונית????

הוספת תגובה

• צמחונית???? - תגובה

שירי יום טוב
    17/08/2012

הי דוד, אני מבינה את הקושי שלך. אבל חשוב שתמשיך לשמור על רגיעה וסבלנות בעניין הזה.הטעמים משתנים ללא הרף בגילאים האלה, וזאת לא הבעיה שלך בלבד. זה נהדר שאתה ממשיך להציע לה בשר ועוף בצורות שונות, אני ממליצה להמשיך לנסות אבל בתדירות נמוכה יותר. להציע מהארוחות המשפחתיות וממה שבכל מקרה כבר מכינים לשאר בני המשפחה לרסק ולהציע אחת לכמה ימים, אם היא מסרבת להפסיק ולהמשיך ביום אחר.בכל מקרה, אכן מומלץ להמשיך ליטול טיפות ברזל, וכמובן לנסות להציע גם דגים בצורות בישול שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו