מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמחונית????סיון17/08/2012
שלום רב,
בתי בת השנה עוד מעט מזה תקופה של כארבעה חודשים מסרבת לאכול מאכלים המורכבים מבשר, עוף או דגים. עד גיל 7-8 חודשים אכלה את המרק שלה ובו ירקות ועוף ללא בעיה ואפילו גילתה חיבה גדולה אליו. אך לא עוד!!! אני מגוונת לה את מאכלי הבשר והעוף, צורות שונות טעמים שונים אך לאחר שתיים שלוש טעימות היא פשוט מסרבת בכל תוקף לפתוח את הפה ולאכול. כתחליף למנת הבשר אני מאכילה אותה בגבינה לבנה אותה היא אוכלת בשקיקה ובהתלהבות רבה. לפעמים היא גם מוכנה לאכול רבע מהחביתה....מה עושים??? ייתכן שבגיל כזה הילדה שלי מסננת אוכל?? אני ממשיכה כרגע לתת לה תוספת של טיפות ברזל.....אך האם עליי לוותר עם מאכלי ה"בשר" או להמשיך לנסות ולהתעקש???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחונית???? - תגובה
שירי יום טוב17/08/2012הי דוד, אני מבינה את הקושי שלך. אבל חשוב שתמשיך לשמור על רגיעה וסבלנות בעניין הזה.הטעמים משתנים ללא הרף בגילאים האלה, וזאת לא הבעיה שלך בלבד. זה נהדר שאתה ממשיך להציע לה בשר ועוף בצורות שונות, אני ממליצה להמשיך לנסות אבל בתדירות נמוכה יותר. להציע מהארוחות המשפחתיות וממה שבכל מקרה כבר מכינים לשאר בני המשפחה לרסק ולהציע אחת לכמה ימים, אם היא מסרבת להפסיק ולהמשיך ביום אחר.בכל מקרה, אכן מומלץ להמשיך ליטול טיפות ברזל, וכמובן לנסות להציע גם דגים בצורות בישול שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)