מרפאה להפרעות אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרפאה להפרעות אכילה
    רננה
    23/08/2012

שלום
    ביתי בת השנה ושלושה חודשים עד לפני חודש לא היתה מוכנה לאכול שום דבר מלבד מטרנה, מעט לחם ועגבניה. התיעצנו עם רופאת ילדים וקבלנו הפניה למרפאת הפרעות אכילה. אבל בתקופה האחרונה אני פתאום שמה לב לשינוי מאוד גדול , היא כבר מוכנה לטעום אוכל מוצק כאשר בעבר לא היתה אפילו פותחת הפה. ברוב הימים היא אוכלת א.צהריים די יפה(עדיין משלימה לה לרוב עם בקבוק כי לא אוכלת כמות גדולה)ואפילו א. ערב הכוללת לרוב לחם,מעט חביתה וירקות. השאלה יא כזאת:האם יש טעם ללכת למרפאת להפרעות אכילה למרות שאני רואה שיפור משמעותי? חוץ מזה שיהא מתחילה אוטוטו מעון(עד עכשיו היתה איתנו בבית) ואני מאמינה כשתראה ילדים אחרים אוכלים אז בכלל המצב ישתפר
    אשמח לתשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרפאה להפרעות אכילה

הוספת תגובה

• מרפאה להפרעות אכילה - תגובה

דפי ליבר
    24/08/2012

לא התייחסת לנושא המשקל , האם הייתה ירידה ? האם את עוקבת ?
    אני לא מרגישה אחראי לפסול הפניה של רופאת ילדים , יש לך אפשרות לחזור אליה ולהתייעץ שוב , להזמין את התור ולחכות לראות מה קורה עד שזמן התור מגיע . לחכות ולראות מה קורה במעון . אני מציעה לעשות מעקב משקל ולתת למטפלת במעון מחברת לכתיבה פחות או יותר מדויקת למה הילדה אוכלת . כך אפשר להעריך יותר טוב את מצב הילדה .
    לבריאות
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו