מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 11 חודשים, מסרבת לארוחת ערב..רעות03/09/2012
שלום
הבת שלי בת 11 חודשים, עד עכשיו ינקה בבוקר, אכלה פירות, ארוחת צהריים (מרק ירקות עם עוף או קציצות ופחמימה), ומעדן בגן, ולפני השינה ינקה ולאחרונה התחלתי לתת לה בקבוק
אני מנסה בשבועות האחרונים לתת לה ארוחת ערב (ביצה עם גבינה למשל) והיא ממש לא מוכנה
אני מניחה שהיא רעבה בשעה הזו כי זה לפחות 3-4 שעות אחרי המעדן בגן, אבל היא פשוט לא מוכנה לאכול
כשעה אחר כך, אחרי המקלחת ולפני השינה היא מקבלת עכשיו 210 מ"ל של סימילאק, אבל אני מניחה שחשוב שתאכל גם ממש ארוחת ערב
מה ניתן לעשות?
האם כדאי להתעקש או שמספיק שתשתה חלב לפני השינה?
יש לציין שהיא עולה יפה במשקל ונמצאה תמיד באחוזונים גבוהים
תודה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 11 חודשים, מסרבת לארוחת ערב.. - תגובה
דפי ליבר04/09/2012החשיבות של ארוחת ערב זה גם ההרגל . ולכן שבו ביחד שימי את האוכל על השולחן רצוי מגוון ביצה מקושקשת פשטידה פסטה אבוקדו גבינות ירקות וכו כל יום קצת אחרת תחלקי צלחות לך ולביתך ותאכלו ביחד גם אם היא לא תאכל בהתחלה יש חשיבות לחיקוי ולישיבה המשפחתית .
לא בלחץ אם לא אכלה לתת בקבוק אבל לנסות . אוכל צריך להיות בכייף ובנעם גם האווירה חשובה, במיוחד אם אין בעיית משקל .
בתאבון
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)