מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא אוכל מספיקעינת21/09/2012
שלום
בתי בת 4 וחצי חודשים ושוקלת 5900 נולדה במשקל 3200 בשבוע 39+4
מאז הלידה ועד היום באופן לא סדיר וקבוע היו לי איתה בעיות אכילה.
ניסיתי להניק בבית החולים ללא הצלחה אז הפסקתי ואני נותנת לה תחליף חלב סימילאק אדוונס. בימים הראשונים שלה הייתה פולטת המון כמעט כל ארוחה וכמויות גדולות, לפי המלצת הרופא הקטנתי לה את כמות האוכל בטווחים קטנים יותר וזה עזר לא לתקופה ארוכה.היא עולה מעט במשקל בערך 400-500 גרם בחודש, יש ימים שהיא אוכלת כל 4 שעות 120-150 מ"ל ויש ימים שהיא כמעט לא אוכלת אני מכינה בקבוק וזורקת אותו כמו שהוא ... או שהיא אוכל ממנו 60 מ"ל וגם זה בקושי.
היום אחרי לילה שלם שלא אכלה (אחרי 8 שעות) הכנתי לה בקבוק 180 מ"ל תוך כדי שהיא אוכלת וכמעט סיימה את כל הבקבוק היא פלטה כמעט את כל החלב...
הרופא בקופת חולים נתנה לי מרשם לתחליף חלב ליפמיל והילדה לא ממש אהבה את האוכל הזה אז הפסקתי לתת לה החלפתי בקבוק וגם זה לא עזר.
בקיצור אני מיואשת.
אני לא יודעת מה אני עושה לא בסדר
אשמח אם תנחו אותי מה לעשות.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אוכל מספיק - תגובה
דפי ליבר21/09/2012עינת שלום
אני מאוד בעד שתפני לאחת המרפאות העוסקות בהפרעות אכילה בגיל הרך/ תינוקות
לא צריך להיבהל מהשם אין הכוונה למחלות שאנחנו מכירים בגיל המבוגר אלא למרפאות שיש בהם צוות רב מקצועי דיאטיקנית ,מרפאה בעסוק, רופא, עו"ס ועוד .
תינוקת שלא אוכלת ימים שלמים המצב דורש בירור .
במרפאות האלו נעשה אבחון והדרכה להורים והמחקרים הראו שככל שהבעיות מטופלות מוקדם כך נמנעים סיבוכים מאוחרים .
אשמח לעזור לך למצוא מקום מתאים תכתבי אזור מגורים וקופת חולים .
את יכולה גם להיעזר ברופא ילדים שלך ובטיפת חלב.
כרגע הייתי מנסה לתת לה מעט אוכל לעיתים קרובות ואולי מסמיכה עם דיסה . זה בעצם מה שהרופא הציע לך ולא כל כך עזר ...
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוכלת מספיק
עינת21/09/2012היי דפי תודה...
אני גרה בטירת כרמל-חיפה ואני שייכת לקופת חולים מאוחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)