מטרנה צמחית לעומת חלבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטרנה צמחית לעומת חלבית
    אמא של עומרי
    23/09/2012

שלום רב,
    בני בן החצי שנה מקורר ומשתעל מאד בשבועיים האחרונים דבר שגורם לו לליחה רבה. בגלל הליחה עברתי איתו למטרנה צמחית (כי החלבית גורמת ליותר ליחה).
    עם הזמן גיליתי שהמטרנה הצמחית עושה לו יותר טוב כי הוא גם פולט הרבה פחות (לפני כן פלט לא מעט ולא אובחנה בעיה ספציפית אצל הרופא).
    אני רוצה להמשיך עם המטרנה החלבית אולם נאמר לי ע"י רופאת ילדים שברגע שהוא יחלים רצוי לחזור למטרנה החלבית כי הילד זקוק לחלבון מן החי.
    אשמח מאד לשמוע דעתכם בנושא.
    תודה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטרנה צמחית לעומת חלבית

הוספת תגובה

• תיקון טעות...

אמא של עומרי
    23/09/2012

התכוונתי שאני רוצה להמשיך עם המטרנה הצמחית אך הרופאה המליצה לחזור לחלבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרנה צמחית לעומת חלבית - תגובה

עדי אפרתי רסולי
    23/09/2012

הי אמא של עומרי ,
    גם אני כשם שהרופאה צינה חושבת שלא כדאי להשאר באופן קבוע על פורמולה מבוססת סויה .
    ישנן בשוק תמ"ל נוספים ללא לקטוז ( של מספר חברות ) שלפעמים גם הן יכולות ע"פ דיווחי הורים להיטיב מצב לחה וכן ישנן תמלים יעודיים למצבי אלרגיה או לאי סבילות של חלב ( כפי שציינת פלט הרבה סביב חלב ) שאולי אפשר לשקול ,
    וחוץ מזה ... ממליצה לך לחתוך בצל לחצי ולהניח מתחת למיטה שלו בזמן שישן , אצלנו זה עושה פלאים לצינון :)
    שנה טובה ,
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו