תינוק בן שנה וחצי לא רוצה לאכול לבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה וחצי לא רוצה לאכול לבד
    ליאת
    04/10/2012

שלום,בני בן שנה וחצי (ילד ראשון),אינו אוכל לבד, ואינו אוהב לאכול מוצקים למעט לחם.
    הוא נמצא במהלך היום אצל מטפלת אשר מאכילה אותו בבוקר פירות מרוסקים, בצהריים מרק טחון, בשעה 15:00 מטרנה, בשעה 17:00 אנחנו מאכילים אותו מעדן ושוב בערב לפני השנה מטרנה.
    גבוהו 89 ס"מ, ומשקלו 13 ק"ג.
    אני לא ממש יודעת כיצד ללמד אותו לאכול ואיזה "אוכל אצבעו" אפשר לתת הרי הכל הוא זורק על הרצפה וכשהאוכל כבר מגיע לפה כמו למשל אורז או ירק כלשהו הוא פשוט יורק.
    אני חייבת לציין שהוא כמעט ולא מכניס שום דבר לפה אפילו לא משחקים או חפצים כשלהם.
    אני מאוד מוטרדת ומרגישה שאני חייבת לעשות שינוי.
    חוץ מזה הוא ילד טוב, התפתחות נורמלית ותקינה לחלוטין.
    מה אפשר לעשות כדי לגרות אותו לאכול (אגב, אפילו ממתקים או במבה וגלידה הוא לא רוצה).
    אני ממש אובדת עצות, אשמח לקבל את התייחסותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן שנה וחצי לא רוצה לאכול לבד - תגובה

עדי אפרתי רסולי
    05/10/2012

הי ליאת !
    נשמע שאתם נוהגים כשורה , המשיכו כשם שאתם עושים . בשל העובדה שלא מכניס דברים נוספים לפה כמו צעצועים כו - ממליצה להתיעץ עם רופאת הילדים או הרופאה ההתפתחותית .
    חג שמח !
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו