גזים וכאבי בטן במשך כל היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים וכאבי בטן במשך כל היום
    הילה
    15/10/2012

שלום רב,
    יש לנו תאומים בני חודשיים.
    בביה"ח אכלו סימילאק משולב בחלב אם שאוב. לאחר כשבועיים הפסקתי לשאוב ועברנו לסימילאק בלבד. היציאות היו קשות, הרבה גזים והמון בכי סביב עשיית הקקי.
    החלטנו לעבור למטרנה לפני כשלושה שבועות ועד עכשיו יש גזים במשך כל היום. אצל אחד התאומים הבעיה ממש קשה - הוא סובל כל היום ורק על הידיים.
    ניסינו גרייפווטר וסימיקול ואין שיפור.
    אנחנו אובדי עצות. האם להחליף לפורמולה קלה כמו סימילאק קומפורט?
    האם בכלל כדאי להחליף תמ"ל?
    כמה זמן לוקח למערכת העיכול שלהם להתרגל לאוכל חדש?
    אנחנו באמת כבר מיואשים. הם מאוד מאוד סובלים
    תודה מראש
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גזים וכאבי בטן במשך כל היום - תגובה

עדי אפרתי רסולי
    15/10/2012

הי הילה ,
    בהחלט שווה לבדוק פורמולה נוספת לפעמים עושה את ההבדל . האם אלו גזים ( לרוב בשעות קבועות ) או שזה חוסר שקט שמלווה אותם כל היום ? האם יש פליטות ? האם מצליחים לישון? במידה ולא ... שווה להתיעץ עם רופא הילדים ולחשוב על עוד כיוונים אולי לא בדיוק גזים ואולי אפשר להקל גם ע"י מזון תינוקות רפואי לשיקול דעתו.
    מאחלת לכם רק שקט :)....
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעת על אופטימיל?

שני
    16/10/2012

לנו זה עזר לזה והם אוהבים את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרים של קוליק קשה

גם אמא
    17/10/2012

כדאי מאוד לעבור לכלכלה נטולת לקטוז. נסו לתת במשך שבוע מטרנה ללא לקטוז ותראו איך זה מקל על הגזים. לאחר מס' חודשים ניתן לעבור בהדרגה לתמ"ל חלבי. שווה בדיקה. מניסיון אישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי באמת לנסות את סימילאק קומפורט

אורית שלם
    17/10/2012

אותי זה הציל (: התחלתי לתת לקטן שלי אחרי שבאמת כבר הייתי מיואשת, ונראה לי שזה ממש עוזר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לביתי זה היה

יעל
    21/10/2012

אצל הבת שלי גם היו כאבי בטן עזים במשך כל היום , למרות שינקה ולא אכלה תמ'ל ,ולא ידענו מה לעשות . לאחר תקופה גילינו שהיא אלרגית לחלב וזה מה שגרם לה לכאבי הבטן.
    ולכן הפסקתי אני בהוראת רופאה אלרגולוגית לאכול חלבי, וכאבי הבטן חלפו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימילאק קומפורט

מאור
    07/11/2012

לנו היתה בעיה חמורה, הילד לא אכל סימילאק, מטרנה, מטרנה צימחית.
    כשהתחלנו לתת לו את הקומפורט, הכל הסתדר.
    רק הבעיה היא שהקומפורט יקר מאוד ואין עליו מבצעים בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו