מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזים וכאבי בטן במשך כל היוםהילה15/10/2012
שלום רב,
יש לנו תאומים בני חודשיים.
בביה"ח אכלו סימילאק משולב בחלב אם שאוב. לאחר כשבועיים הפסקתי לשאוב ועברנו לסימילאק בלבד. היציאות היו קשות, הרבה גזים והמון בכי סביב עשיית הקקי.
החלטנו לעבור למטרנה לפני כשלושה שבועות ועד עכשיו יש גזים במשך כל היום. אצל אחד התאומים הבעיה ממש קשה - הוא סובל כל היום ורק על הידיים.
ניסינו גרייפווטר וסימיקול ואין שיפור.
אנחנו אובדי עצות. האם להחליף לפורמולה קלה כמו סימילאק קומפורט?
האם בכלל כדאי להחליף תמ"ל?
כמה זמן לוקח למערכת העיכול שלהם להתרגל לאוכל חדש?
אנחנו באמת כבר מיואשים. הם מאוד מאוד סובלים
תודה מראש
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים וכאבי בטן במשך כל היום - תגובה
עדי אפרתי רסולי15/10/2012הי הילה ,
בהחלט שווה לבדוק פורמולה נוספת לפעמים עושה את ההבדל . האם אלו גזים ( לרוב בשעות קבועות ) או שזה חוסר שקט שמלווה אותם כל היום ? האם יש פליטות ? האם מצליחים לישון? במידה ולא ... שווה להתיעץ עם רופא הילדים ולחשוב על עוד כיוונים אולי לא בדיוק גזים ואולי אפשר להקל גם ע"י מזון תינוקות רפואי לשיקול דעתו.
מאחלת לכם רק שקט :)....
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעת על אופטימיל?
שני16/10/2012לנו זה עזר לזה והם אוהבים את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרים של קוליק קשה
גם אמא17/10/2012כדאי מאוד לעבור לכלכלה נטולת לקטוז. נסו לתת במשך שבוע מטרנה ללא לקטוז ותראו איך זה מקל על הגזים. לאחר מס' חודשים ניתן לעבור בהדרגה לתמ"ל חלבי. שווה בדיקה. מניסיון אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי באמת לנסות את סימילאק קומפורט
אורית שלם17/10/2012אותי זה הציל (: התחלתי לתת לקטן שלי אחרי שבאמת כבר הייתי מיואשת, ונראה לי שזה ממש עוזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לביתי זה היה
יעל21/10/2012אצל הבת שלי גם היו כאבי בטן עזים במשך כל היום , למרות שינקה ולא אכלה תמ'ל ,ולא ידענו מה לעשות . לאחר תקופה גילינו שהיא אלרגית לחלב וזה מה שגרם לה לכאבי הבטן.
ולכן הפסקתי אני בהוראת רופאה אלרגולוגית לאכול חלבי, וכאבי הבטן חלפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימילאק קומפורט
מאור07/11/2012לנו היתה בעיה חמורה, הילד לא אכל סימילאק, מטרנה, מטרנה צימחית.
כשהתחלנו לתת לו את הקומפורט, הכל הסתדר.
רק הבעיה היא שהקומפורט יקר מאוד ואין עליו מבצעים בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)