מודאגת ממשקל נמוך של בתי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת ממשקל נמוך של בתי...
    מיקה
    16/10/2012

שלום,אני אמא לשתי בנות (5,שנה וחודשיים) באוגוסט הייתי עם הבתי אצל טיפת חלב ובדקו אותה במשקל וגובה,אמרו שהיא שקלה 9.7קילו (עד היום..אותו משקל) זה משקל נמוך. עשיתי לה הכל כל מני גוונים שונים של אוכל(פתיתים אורז חביתה ביצה קשה מוצר חלב בשר ועוף וכו) ואפילו נתתי לה כפית+צלחת קטנה למשחק וזה לא הצליח,ממש שומדבר!!! מדאיג אותי שהיא לא עולה כבר 5 חודשים ויותר אותו משקל נמוך וגובה 77ס"מ...
    מאוד קשה לי להאכיל אותה ברוגע, היא לא משדרת סימני רעב או מבקשת מים או אומרת משהו אמ..אמ..(כוונה לאוכל) אבל מדי פעם לפעם היא מבקשת כשמצביעה כיוון לבקבוק מים או מסתכלת לכיוון המטבח ולפעמים אומרת מם מם (מים) אבל היא מדברת ממש מעט...
    אני מביאה לה חלב (סימיאלק) בבוקר בצהרים ובערב וגם בלילה אבל משהו שמפריע לי שאני מביאה חלב\אוכל רק אם היא רואה אז היא מבקשת,למה?זה נורמלי?פעם היא אכלה הכל פירות ירקות עם בשר\עוף פתיתים פיצה ממש הכל ובגיל שנה היא סרבנית ועקשנית לא מוכנה לאכול ארוחות בוקר\צהרים\ערב. כל פעם היא רואה חטיף במבה\דובונים,מיד זורקת פסטה\מעדן והולכת לכיוון השקית במבה או מבקשת מתוך בכי...
    היא משגעת אותי...ממש מסתכל אותי בכל עניין זה ואני אובדת צעות...אז אשמח לקבל עצה וטיפים איך לגרום לה לשנות את התזונה בצורה נורמלית??הלוואי שהיא תאכל הכל כמו כל הילדים שאוכלים טוב. :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה על המענה...

מיקה
    18/10/2012

טיפת חלב אמרו לי שמשקל של בתי נמוך לפי האחוזון... גובה 77סמ גדלה אבל אותו משקל כמה חודשים זה נורמלי?בזמן האחרון בתי אוכלת מה שהיא אוהבת אבל כמות קטנה למשל א.בוקר רק לחם קצת...לא רוצה לאכול מוצר חלב ובצהריים אוכלת ואם לא אז היא אוכלת חלב במקום אוכל ואחהצ מעדן...ובערב תלוי בה אם היא רוצה לאכול פסטה או אחר...ואם לא, אתן לה חלב. בסופו של הדבר היא תאכל יותר לבד נכון?מקווה לטוב... אני דווקא רגועה נותנת לה כל מני גוונים של אוכל ולפעמים היא לא רוצה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה... - תגובה

דפי ליבר
    18/10/2012

תנסי להציע לה אוכל [ בניגוד לממתקים ] לעיתים קרובות , יש כאלו שאוכלים מעט יותר פעמים ביום וכמובן מגוון . תנסי להבין מאחות טיפת חלב מה המשמעות של משקל נמוך .
    לי כרגע נראה שהיא שאם היא שומרת על האחוזון שלה זה בסדר גמור. היא לא באחוזונים גבוהים , אבל לא לכולם יש מקום שם ... איך ההורים ? גם לגנטיקה יש משמעות !
    לבריאות
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו