שמנמנים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנמנים..
    נועה
    24/10/2012

הי. יש לי תאומים בני שנה וחודשיים ושניהם שמנמנים. שותים הרבה מים, אוכלים רק אוכל בריא ולא ממתקים בכלל. הם מאודד אוהבים אוכל וממש דורשים הרבה בכמויות. מהרגע שקמים (ואני לא נותנת כי יש ארוחה בגן) , גם בגן אומרים שהם גרגרניים ודורשים הרבה, ומאחרי הצהריים גם דורשים למרות שקיבלו א. ארבע בגן. את ארוחת הערב אני מגישה ב5וחצי או 6 בגלל שהם רעבים, והם מקבלים בקבוק לילה (240 לאחד ו180 לשניה) ובקבוק לפנות בוקר (4 בבוקר בערך). האם יש משהו שאפשר לעשות ע"מ שלא יהיו שמנמנים וגרגרניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמנמנים..

הוספת תגובה

• שמנמנים.. - תגובה

שירי יום טוב
    24/10/2012

הי נועה, אין מקום לדאגה להשמנה בשלב הזה, זה בסדר שהתאבון שלהם יחסית גדול יותר וכך מעוניינים להיחשף למזונות שונים ומגוונים. אני ממליצה לך להשתדל לשמור על מרווח של 2.5-3 שעות בין הארוחות. ועל מנת שירגישו שבעים את יכולה להיעזר בדייסות דגנים מועשות בברזל כתוספת לשייק פירות או לירקות טחונים או למרק, במידה וזה לא מספיק, תוסיפי 1-2 כפיות שמן קנולה או זית, 1/4 אבוקדו, כף ממרח שקדים או טחינה. והשתדלי לתת מנה מספקת של חלבונים כמו : הודו/ עוף/ דגים כל יום ואחת לשבוע בקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נועה
    24/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו