מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרבה בקבוקיםאור25/10/2012
היי,
בתי נועה בת 10 חודשים, שהיתה בת 9 חודשים נשקלה ומשקלה היה 8,500.
לצערי אינני מצליחה לייצב לה תפריט קבוע וזה מתסכל אותי מאוד כי עדיין היא אוכלת בקבוקים בנוסף למוצקים שבהתאם לגילה הכמות כבר צריכה לרדת.
7:30 - תמ"ל 180 cc
10:30 - פירות שבדר"כ 3 סוגי פירות עם כפית טחינה.
12:00-מרגישה רעב ומקבלת בקבוק 180 cc
14:30-15:00 - מרק ירקות גדוש+איטריות עדשים וכו'.
17:30 - לעיתים בקבוק ולעיתים מעדן מספיק לה.
19:00-ארוחת ערב איתנו, התחלתי לתת לה כמעט הכל, כל מה שאנחנו אוכלים באותה ארוחה.
לקראת21:00 - בקבבוק+דייסת קורנפלור ואז לשינה.
לאחרונה היא מתעוררת בלילה בסביבות 3 ורוצה בקבוק רק זה מרגיע אותה, אני יודעת שזה לא בסדר אבל אין לנו ברירה אני מתייאשת ונותנת לה כדי שתירגע והיא חוזרת לישון.
מה אני עושה? זה מטריד אותי כל כך, האם זה נכון שהכמות מוגזמת? איך אני יכולה להוריד? ועוד דבר נוסף אני לא מצליחה לתת לה לאכול באצבעות, אני מפחדת ואני מודעת שאני מעכבת את זה אצלה אבל מפחיד אותי היא טרם יושבת לבדה. רק בתמיכה.
סליחה על כמות השאלות אבל אני כל כך מוטרדת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה בקבוקים - תגובה
דפי ליבר26/10/2012אפשר להוסיף א. בוקר ולהקדים את ארוחת צהרים שתהיה טובה ומשביעה . עוף קטניות ירקות מרק פחמימות . בשעה 15.00 אפשר לתת יוגורט עם פירות
עם עוגיה מפוררת . וארוחת ערב לנסות קצת להקדים אולי 18.30 .
כדאי להגיע למצב של בקבוק בבוקר ובקבוק לפני השיינה .
את הבקבוק בלילה להוריד בהדרגה כל יום להכין קצת פחות .
חשוב להתנסות באוכל אצבעות חתיכות קטנות במרקם רך . גם אם לא מתיישבת לבד לצורך האוכל אפשר להושיב בגיל הזה .
בתאבון
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)