תינוק לא אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק לא אוכל
    לי
    29/10/2012

שלום,
    התינוק שלי בן 5 חודשים נולד במשקל 3450 כיום שוקל 6500,הוא אף פעם לא מראה סימני רעב,אוכל בקבוק של 150 במשך ארבע פעמים ביום חלק מהארוחות בכפית ואם הוא ישן אז בקבוק בנוסף אוכל כמות של בערך 70 סמ"ק פירות וכנ"ל ירקות.
    לפי טיפת חלב נמצא באחוזון 25 במשקל ,בגובה אחוזון 75,אני אובדת עיצות,היינו אצל רופא גסטרו שנתן לו זנטג ואמר שאולי יש לו ריפלוקס סמוי אבל שום דבר לא השתנה.

מה לעשות האם נראה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק לא אוכל

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף

לי
    29/10/2012

כי הוא מתפתח מאד יפה הוא מאד פעלתן ועירני יציאות בין 3-4 ביום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק לא אוכל - תגובה

דפי ליבר
    30/10/2012

חשוב מאוד המשפט הנוסף תינוק שמתפתח יפה ועירני.
    אם שומר על האחוזון שלו ולא יורד במשקל לא הייתי נלחצת . האם הגנטיקה במשפחה של אנשים רזים או שמנים גם לזה יש השפעה .
    לא הבנתי האם מקבל בקבוק בזמן שיינה ? אני אישית מתנגדת להאכלת תינוק תוך כדי שיינה .
    לקראת גיל חצי שנה אפשר לתת יותר מוצקים ולגוון את האוכל .
    האם מקבל ברזל? רצוי להקפיד או לבצע בדיקת דם ולראות שלא אנמי .
    בתאבון
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

לי
    30/10/2012

תודה על התשובה המהירה,
    כן מקבל ברזל וכן אוכל בקבוק בשינה,אני יודעת שזה לא רצוי אבל זו הדרך היחידה לתת לו מבקבוק.
    התחיל לאכול מרק ופירות אם כי עדיין לא כארוחה ממש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו