מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן שמונה וחצי חודשים-לא ישןמלי03/11/2012
שלום רב,
בני בן שמונה וחצי חודשים,גבוה מאוד ושוקל די הרבה,9.5 קילו.
הילד לא ישן לילה שלם ולעיתים מתעורר לאכול פעמיים בלילה. הוא אוכל כמות גדולה יחסית של בין 120-180 בלילה ולכן אני מניחה שהוא קם מרעב ולא סתם הרגל.
במהלך יום רגיל זה התפריט הקבוע שלו-
6:30-7:00 בקבוק 180 אוכל 150 בערך.
9:30-פירות עם טחינה-אוהב מאוד.
12:00 בקבוק 180 ואז ישן.
15:00-אוכל 100 מרק-עם ירקות הודו ואורז-לא גומר את 180.
16:30-בקבןק 150.
19:00-בקבוק 180 עם כף דייסה-לעיתים אוכל 200-210
ואז קם בלילה לאכות ב-2:00 ולעיתים גם ב5:00 או שיקום רק פעם אחת ב4:00.
האם חסר אוכל במהלך היום?מה אני יכולה לעשות?
חשבתי שבמשקל כמו שלו סביר שתינוק ישן לילה שלם.
אודה מאוד לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שמונה וחצי חודשים-לא ישן - תגובה
עדי אפרתי רסולי03/11/2012הי מלי ,
יקיצות בלילה בגילו הן עניין של גישה .. יש מי שיגיד שאפשר לגמול ע"י כך שתתני מים כמה לילות עד שיבין שלא אוכלים יותר בלילה .
הגישה שלי מעט שונה ואני מאמינה - שככל שיתקדם עם האיכלה היום יעשה בעצמו את הגמילה ( כשם שאמרת שלעיתים מתעורר רק פעם אחת )
הקפידי להוסיף מקור לשומן גם בארוחת המרק - כפית שמן זית עבור מנת אכילה שלו ( מעבר לשומן שיש בבישול אם את שמה ) כמו כן בשעות אחהצ אפשר פרוסת לחם במידה ומסתדר עם זה או ביצה ואבוקדו או ארוחה אחרת בנוסף או במקום הבקבוק .
ככל שיאכל יותר ביום סביר שישן טוב יותר בלילה .
שוב חוזרת כי יש גישות שונות , אך זו עמדתי :)
בהצלחה ...
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לתת לכם וביצה אם
מלי03/11/2012אין לו שיניים בכלל? אפילו לא אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לתת לכם וביצה אם - תגובה
עדי אפרתי רסולי03/11/2012כן. אין צורך בשיניים. יש צורך להגיש במרקם מתאים כמו סלט ביצים וקרעי לחם רטובים במיץ עגבניה למשל. בכל מקרה לנסות בהדרגה כל מאכל חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)