מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת שלא אוהבת לאכול מוצקיםגלי04/11/2012
היי.
התינוקת שלי בת 7.5 חודשים מגיל 4 חודשים אני מנסה לתת לה אוכל מוצק מחית ירקות ופירות (טעימות)
היא מתנגדת נחרצות לאכול היא מסובבת את הראש לצדדים וסוגרת את הפה , ניסיתי קצת לתת לה בכוח כלומר אני משחקת איתה ודוחפת לה כשהיא לא שמה לה (אולי זה טעות) אני רק רוצה שתתרגל - זה לא מצליח היא אוכל אולי 3 כפות אחרי מלחמה (לא בכיות או משהו כזה רק הרבה גירוים ושיכנועים).
היא לא עברה את שלב הטעימות היא אוכלת סימילאק 150 מ"ל כ5/4 פעמים ביום + הנקה בוקר,ערב .
היא במשקל יפה מאוד אני מניחה שכ10 ק"ג .
שאלתי היא : א. איך לגרום לה לאכול ארוחה מסודרת של פירות ומרק(אני מנסה הרבה טעמים ושילובים)
ב. ניראה שההתנגדות שלה גוברת האם להניח לה ולדלג על השלב הזה ולתת לה פירות וירקות שלמים כשתיגדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת שלא אוהבת לאכול מוצקים - תגובה
עדי אפרתי רסולי13/11/2012הי גלי !
סליחה שדלגנו עלייך ...
אני הייתי מפסיקה לנסות לפרק זמן של כשבוע , אך ממשיכה לאכול בעצמי לידה ,
את שהיא תביע עניין - ושוב חוזרת לתת מוצקים - נסי לתת דברים שיש לכם על השולחן טחינה/פירה/קציצה רכה ומעוכה והושיבי אותה לידכם בזמן שאנשים אוכלים -
נשמע כי כבר יש לה דעה ברורה על התנהלות האכילה הנוכחית וכמו שציינת בעצמך הסחות אינן מןמלצות .
במידה ולא תראו התקדמות אני ממליצה על התייעצות עם תזונאית (אבל לא דרך המסך :) )
בהצלחה !
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)