מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 5 חודשים - סרבן בקבוקים וטעימותאמא של יותם07/11/2012
שלום,
בני בן 5 חודשים יונק הנקה מלאה. מסרב לשתות מבקבוק - תמ"ל ולא חלב אם. מה עושים? אני צריכה לצאת לעבודה בקרוב. האם לנסות סוגים שונים של בקבוקים?
טעימות - גם לטעימות הוא מסרב בכל תוקף נסיתי גם פירות וגם ירקות, לאחרונה הוא מגדיל לעשות וכאשר אני רק מכניסה לפיו נגיעה של משהו, הוא עושה פרצוף נגעל ואף מקיא ( מבלי לבלוע כלום). זהו ילדי השלישי - ילדי הקודמים לא ינקו כלל ולכן כנראה לא הייתה לי איתם בעיה מהסוג הזה.
אשמח לעצתכם המהירה.
תודה וערב נעים,
אמא של יותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 5 חודשים - סרבן בקבוקים וטעימות - תגובה
דפי ליבר08/11/2012לגבי הטעימות הייתי עושה הפסקה. אולי בזמן שתיהיה בעבודה יצליחו לתת לו .
לגבי בקבוק לנסות לא בזמן שהוא רעב וכועס אלא בין הארוחות כמובן עדיף חלב שאוב אם ניתן .
ללכת מהבית ושמישהוא אחר ינסה . יש בקבוקים שדומים יותר להנקה ולפעמים [ אבל רק לפעמים...] זה הולך יותר טוב
לנסות אחיזות שונות ומצבים שונים אחרים מההנקה.
בהצלחה
בסוף זה יצליח !!
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - אנסה
אמא של יותם08/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)