מניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניקה
    ליאת
    21/11/2012

בני בן 9 חודשים , ניזון החל מלידה מהנקה, הבעיה היא שאינו מוכן בשום פנים ואופן לשתות מבקבוק ולא משנה מהי תכולת הבקבוק (מים/חלב/חלב הנקה). אני מאוד רוצה להפסיק הנקה אך זה הדבר היחיד שמרגיע אותו מצד אחד ומצד שני להתעורר מספר פעמים בלילה בשביל הנקה. עם כל זה חשוב לציין שהוא אוכל מוצק לאורך כל היום ורק בלילה נהנה מהנקה.
    מה עושים???????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניקה

הוספת תגובה

• מניקה - תגובה

עדי אפרתי רסולי
    22/11/2012

הי ליאת -
    באם אוכל מוצקים היטב - אין צורך לחשוש מגמילה מהנקה אם את מרגישה צורך - או לחילופין לעשות סדר בהנקה - ומשמעו כי לא יונקים לאורך הלילה - אלא רק לפני השינה והחל מ 5 בבוקר .
    צפי לכמה לילות קשים - שבהם סביר שתצטרכי עזרה (עדיף שיגש אליו מישהו שלא מניק אותו :) ) אך לרוב תוך כמה ימים אפשר לגמול מהנקת לילה .
    שימי לב כי כל ההתיחסות שלי היא לתינוק שמתפתח תקין אוכל היטב ועולה במשקל|(לא ציינת את הדברים ולכן אני מדגישה..)
    בהצלחה
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו