מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת תינוק בחו"למעיין07/12/2012
שלום,
בני בן שמונה חודשים וחצי ועוד שבועיים אנחנו מתכננים לטוס לחו"ל. כרגע הוא אוכל קצת פירות בבוקר ומרק עוף בייתי טחון בצהרים (התחלנו לפני כחודש טעימות). האם בזמן הטיול אפשר לדלג על המרק ולהסתפק רק בהנקה או שהוא יהיה רעב מהנקה בלבד?
תודה מראש על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
מעיין08/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונת תינוק בחו"ל - תגובה
עדי אפרתי רסולי08/12/2012הי מעיין
לא ציינת לכמה זמן ולאן אתם נוסעים . אני ממליצה לקחת בלנדר מוט - לעיתים ניתן למצוא מזון המתאים לטחינה . באם אתם נוסעים למספר ימים בודדים את יכולה לוותר על הארוחה - אך סביר שינק יותר או יתעורר יותר פעמים בלילה לאכול .
פתרון נוסף הוא להציע ארוחה של דייסה מוסמכת (ייעודית לתינוקות) מוסמכת על בסיס חלב אם או תרכובת מזון לתינוקות .
אם תוסיפי יותר פרטים - כמו לאן כמה ימים והיכן תלונו יהיה לי קל יותר לענות ,
חג שמח!
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עדי ואני מוסיפה פרטים
מעיין11/12/2012אנחנו נוסעים לשבוע לבהמס (האיים הקריבים) ונהיה לרוב במלון. אני לא יודעת עד כמה האוכל שם היגייני ועד כמה הפירות טובים.
אני יכולה לקנות גרבר או מזון מוכן אבל הוא אף פעם לא טעם אותם ולא ברור לי אם יסכים לאכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עדי ואני מוסיפה פרטים - תגובה
עדי אפרתי רסולי11/12/2012הי !
נשמע כייף!
אני מניחה שבמה שבושל או הורתח תוכלי להשתמש -
קחי איתך גרבר ודייסות תינוקות אותן תוכלי להגיש מוסמך לאכילה מכפית .
בטוחה שיהיה טעים וכייף!
חג שמח!
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מעיין11/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)