בעיה אם טעימות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה אם טעימות.
    בלה
    25/12/2012

שלום. תינוקת בת חצי שנה. התחלתי אם טעימות בערך בגיל 5 חודשים.אם עירבוב של גזר ותפול אדמה מרוסק בבלנדר. אכלה יותר מ 5 כפיות. לאחר מכן המטפלת במהלך כל השבוע שבועיים הביאה לה במקום טעימות חצי כוס מנה של גזר ותפוח אדמה בבלנדר.ועכשיו היא מסרבת לאכול ולטעום. היא אוכלת תמ"ל 120 CC יחד עם קונפלור שלכפית. כל 3 שעות בערך. אני נורא מודאגת מכך שהיא מסרבת לירקות ולפירות. אני חייבת לציין שברגע שהוספנו לה בטטה ודלעת היא פיתחה רגישות. ומאז היא לא רוצה לאכול גזר. תפוח אדמה.
    אני חושבת שהמטפלת נתנה לה יותר מדי ועכשיו יש לה סיוט מזה.
    אני מאוד רוצה לעודד אותה להתחלת טעימות אם ירקות. ופירות. וגם להתחיל לתת לה עוגיות בבלנד כמובן.
    אני השמח לקבלת יעוץ . איך לעודד אותה לחזור שוב לטעימות ולא רק אוכל תמ"ל.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה אם טעימות.

הוספת תגובה

• בעיה אם טעימות. - תגובה

שירי יום טוב
    26/12/2012

הי בלה, זה נורמאלי לחלוטין שהטעמים של הילדה משתנים מידי פעם. מומלץ להמשיך לחשוף אותה למגוון של מנות פרי פעם עד פעמיים ביום.
    אולי תנסי להאכיל אותה בננה בשלה ללא טחינה בבלנדר או אפרסמון בשל מקולף ללא טחינה בעזרת היד שלך ולא בכפית. וכך גם עם ירקות מבושלים רכים. אין צורך לטחון לה עוגיות בבלנדר, במקום עוגיות תכיני לה דייסות מועשרות בברזל. ולאיזו רגישת התכוונת עם הבטטה והדלעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה אם טעימות.

בלה
    26/12/2012

התכוונתי כשהמטפלת נתנה עירבוב של דלעת. בטטה ותפוח אדמה אם גזר מעורבב בבלנדר. אז היא פיתחה רגישות. שזה מתבטא באודם מסביב לשפתיים. ונפיחות. .לקחתי אותה לרופא והוא אמר לי להפסיק אם טעימות של דלעת ובטטה עד להודעה חדשה.
    חשוב לי נורא שהיא תוכל ותעלה במשקל. היא נולדה 2קילו. ועכשיו בגיל חצי שנה היא שוקלת 6.300 קילו.
    ודייסות כמו קונפלור אני נותנת לה מאז שהיא נולדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו