מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה אם טעימות.בלה25/12/2012
שלום. תינוקת בת חצי שנה. התחלתי אם טעימות בערך בגיל 5 חודשים.אם עירבוב של גזר ותפול אדמה מרוסק בבלנדר. אכלה יותר מ 5 כפיות. לאחר מכן המטפלת במהלך כל השבוע שבועיים הביאה לה במקום טעימות חצי כוס מנה של גזר ותפוח אדמה בבלנדר.ועכשיו היא מסרבת לאכול ולטעום. היא אוכלת תמ"ל 120 CC יחד עם קונפלור שלכפית. כל 3 שעות בערך. אני נורא מודאגת מכך שהיא מסרבת לירקות ולפירות. אני חייבת לציין שברגע שהוספנו לה בטטה ודלעת היא פיתחה רגישות. ומאז היא לא רוצה לאכול גזר. תפוח אדמה.
אני חושבת שהמטפלת נתנה לה יותר מדי ועכשיו יש לה סיוט מזה.
אני מאוד רוצה לעודד אותה להתחלת טעימות אם ירקות. ופירות. וגם להתחיל לתת לה עוגיות בבלנד כמובן.
אני השמח לקבלת יעוץ . איך לעודד אותה לחזור שוב לטעימות ולא רק אוכל תמ"ל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה אם טעימות. - תגובה
שירי יום טוב26/12/2012הי בלה, זה נורמאלי לחלוטין שהטעמים של הילדה משתנים מידי פעם. מומלץ להמשיך לחשוף אותה למגוון של מנות פרי פעם עד פעמיים ביום.
אולי תנסי להאכיל אותה בננה בשלה ללא טחינה בבלנדר או אפרסמון בשל מקולף ללא טחינה בעזרת היד שלך ולא בכפית. וכך גם עם ירקות מבושלים רכים. אין צורך לטחון לה עוגיות בבלנדר, במקום עוגיות תכיני לה דייסות מועשרות בברזל. ולאיזו רגישת התכוונת עם הבטטה והדלעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה אם טעימות.
בלה26/12/2012התכוונתי כשהמטפלת נתנה עירבוב של דלעת. בטטה ותפוח אדמה אם גזר מעורבב בבלנדר. אז היא פיתחה רגישות. שזה מתבטא באודם מסביב לשפתיים. ונפיחות. .לקחתי אותה לרופא והוא אמר לי להפסיק אם טעימות של דלעת ובטטה עד להודעה חדשה.
חשוב לי נורא שהיא תוכל ותעלה במשקל. היא נולדה 2קילו. ועכשיו בגיל חצי שנה היא שוקלת 6.300 קילו.
ודייסות כמו קונפלור אני נותנת לה מאז שהיא נולדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)