תוספת להנקה גיל שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת להנקה גיל שנה
    אילן
    01/01/2013

הבת שלי בת שנה
    יונקת בוקר וערב ואוכלת יפה מאוד
    אני מרגישה שבערב אין לי חלב לפני השינה
    היא אוכלת ארוחת ערב בשעה 5 (מאוד רעבה) והולכת לישון ב 19:00, אני חוששת שבלילה היא רעבה וכן קמה מוקדם מאוד (לפני 5) ורעבה
    אני רוצה לתת לה לפני השינה ב 19:00 תוספת אחרי ההנקה המועטה
    אני מתבאסת שהחזקתי עם ההנקה עד עכשיו ועכשיו להתחיל תחליפים....
    השאלה שלי האם לתת חלב עיזים או תחליף חלב או דייסה בבקבוק

אציין שבמשך היום אוכלת המון קווקר אז אני לא בטוחה שאפשר עוד דייסת קווקר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספת להנקה גיל שנה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

אילן
    02/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת להנקה גיל שנה - תגובה

עדי אפרתי רסולי
    02/01/2013

הי אילן!
    אני מאמינה שתמ"ל שמיועד לתינוקות עדיף על פני חלב עיזים שהוא פחות מאוזן . אולם היות וכבר בת שנה - ואוכלת טוב - אין הכרח תזונתי בתמ"ל (ובפרט שאת מניקה בבוקר) , על כן השיקול הוא שלך ....
    אגב .- קוואקר לא כדאי לתת המון היות ותכולת הסיבים שלו גבוהה מאוד ויכול ליצר יציאות מוגרבות שאיתן גם אובדים רכיבים חיוניים .
    אשמח להבהיר עוד אם יש צורך :)
    לילה שקט...
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

אילן
    03/01/2013

הארת את עיני...
    קודם כל בעניין הקווקר - אכן יש לה המון יציאות בערך אחרי כל ארוחה, חשבתי לתומי שזה טוב.... היא אוכלת דייסת קווקר בבוקר (קערה יפה) + בגן + בערב בבית אני מוסיפה קווקר לירקות טחונים... זה הרבה מידי....
    ולמרות שאוכלת מצויין עולה מעט מאוד במשקל... אולי ריבוי היציאות...
    מה אפשר לתת במקום קווקר ?
    לגבי ההשלמה בערב,
    בגלל שהיא אוכלת ארוחת ערב מוקדם ב 5 והולכת לישון ב 7 אני חושבת שהיא רעבה בלילה וגם באמת קמה הרבה וסופית מוקדם בבוקר
    השאלה האם בגיל שנה להתחיל תמ"ל ? או לתת דייסה בבקבוק ? ואיזו

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אילן
    06/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה - תגובה

עדי אפרתי רסולי
    08/01/2013

הי אילן ,
    בעבר אינה מעוניינת לינוק?
    את יכולה להוסיף תמ"ל בקבוק. בכל אופן לא כדאי משהו שונה כמו חלב עיזים או דיסה ביתית . שכן התמ"ל יותר מאוזן.
    נסי לראות אם מעבר לארוחת העבר הייתה רוצה לאכול גם ב שש וחצי שבע - לפני השינה . אם לא המשיכו כשם שאתם עושים.
    במקום הקוואקר ניתן להכניס אורז או תפוח אדמה
    כמו כן המשיכי להתיע מגוון נוסף של מרקמים ולא רק מזון טחון(או שהבנתי לא נכון...?)
    אוכל מוצק ולא טחון כמו לחם מאפים פסטות חביתה וכו - יכול להעשיר את תפריטה ולגוונו. אולי תצליח להגדיל את צריכת הקלוריות ולישון טוב יותר או שאולי אינה מתעוררת מרעב ?...
    יום טוב
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו