בת 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 9 חודשים
    אמא אחת
    15/01/2013

שלום,

רציתי לשאול לגבי התזונה של ביתי בת התשעה חודשים (ושבוע :)).

בבוקר מתעוררת בשעה 7 ויונקת. בגן אוכלת מנת פירות טחונים בסביבות 9 ומנת ירקות+עוף טחונים בסביבות 11:30-12:00. כשהיא מגיעה הביתה ב-13:30 היא מבקשת לינוק והולכת לישון לשעתיים. כשהיא קמה אני נותנת לה יוגורט+סילאן+בננה מעוכה ולאחר שעה וחצי נותנת לה או דייסה גם וגם של מטרנה בערך 180 מ"ל או שאני מכינה לה ביצה מקושקשת/קשה+עגבניה מרוסקת ו/או אבוקדו. לאחר אמבטיה היא יונקת והולכת לישון. בלילה קמה פעמיים לינוק.

האם נראה לך תפריט תקין..?

תודה רבה!

אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 9 חודשים

הוספת תגובה

• מקפיצה.. תודה!

אמא אחת
    19/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 9 חודשים - תגובה

דפנה רון
    19/01/2013

אמא לגורה,

נראה תפריט מזין ומגוון. אין איתו בעיה.

אם את רוצה הצעה לשידרוג- הייתי מנסה לתת לה עגבניה מרוסקת כל יום או ביום של הדייסה להקטין את כמות הדייסה ולתת פרי- זאת כדי להגדיל את אחוז הפרות והירקות החיים בתפריט. זה זמן טוב להשפיע על הבחירות שלהם גם בהמשך! כמובן שאם היא לא רוצה, אפשר להמשיך בתפריט שפרטת.

המשך הנקה והאכלה נעימים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו