איך לבנות תפריט עשיר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לבנות תפריט עשיר?
    לירון
    20/01/2013

בתי בת שנה ו 3 חודשים, בבוקר ולפני השינה היא שותה תמ"ל בשילוב כף (לפעמים 2 ) של דייסה) בגן היא אוכלת בבוקר בדר"כ כריך עם חומוס/גבינה, בצהריים פתיתים/פסטה בשילוב קציצות/שניצלונים וכשהיא חוזרת מהגן הרבה פעמים אני לא יודעת מה לתת לה...חטיף? אוכל? לפעמים אני נותנת לה אוכל כמו פסטה, מרק ירקות, פתיתים (כי אני לא באמת יודעת כמה היא אכלה בגן וגם הם אוכלים ממש מוקדם) ולפעמים אני נותנת לה חטיף כמו במבה, עוגיה..בערב אני שוב בהתלבטות מה להכין לה (כריך עם גבינה, בורקס, פנקייק)...אשמח להמלצות והאם כדאי לא לתת חטיפים בכלל? דבר נוסף האם בשלב הזה כבר אפשר לתת לה מים מינרלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לבנות תפריט עשיר?

הוספת תגובה

• איך לבנות תפריט עשיר? - תגובה

שירי יום טוב
    20/01/2013

הי לירון, יש להשלים את התפריט של ביתך במזון עשיר ברזל באופן הבא: כשחוזרת מהגן להגיש לה ארוחה חמה מבושלת של: מרק עוף/ קציצות בשר/ הודו/ עוף/ שניצל בתוספת של מנת פחמימה כמו: קינואה/ בטטה/ תפו"א/אפונה/ תירס/ אורז מלא/פסטה מלאה... חטיף אפשר לתת פעם בשבוע בסוף שבוע לדוג', או עוגיה קטנה פעם ביום אחרי הארוחה החמה בבית. חשוב להקפיד על צריכה נאותה של מים, אחרי הארוחות.
    ארוחת ערב, יכולה להיות חלבית, ניתן להוסיף ביצה או טונה, ירקות, אבוקדו, טחינה ופחמימה: לחם / תירס...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ללירון

ענת
    24/01/2013

אני אישית לא בעד חטיפים. בגלל שהבת שלי הולכת לגן של נעמת אני כן מגישה הרבה פעמים בערב בשר, כי שם האוכל כשר ולא מגישים להם.
    בעיקרון מים אפשר להתחיל לתת כבר משלב הטעימות של גיל חצי שנה. עד גיל שנה עדיין הייתי מרתיחה את המים אבל החל מגיל שנה אני נותנת מים מינרליים של מי עדן בייבי (היא אוהבת את הבקבוק).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו