מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לבנות תפריט עשיר?לירון20/01/2013
בתי בת שנה ו 3 חודשים, בבוקר ולפני השינה היא שותה תמ"ל בשילוב כף (לפעמים 2 ) של דייסה) בגן היא אוכלת בבוקר בדר"כ כריך עם חומוס/גבינה, בצהריים פתיתים/פסטה בשילוב קציצות/שניצלונים וכשהיא חוזרת מהגן הרבה פעמים אני לא יודעת מה לתת לה...חטיף? אוכל? לפעמים אני נותנת לה אוכל כמו פסטה, מרק ירקות, פתיתים (כי אני לא באמת יודעת כמה היא אכלה בגן וגם הם אוכלים ממש מוקדם) ולפעמים אני נותנת לה חטיף כמו במבה, עוגיה..בערב אני שוב בהתלבטות מה להכין לה (כריך עם גבינה, בורקס, פנקייק)...אשמח להמלצות והאם כדאי לא לתת חטיפים בכלל? דבר נוסף האם בשלב הזה כבר אפשר לתת לה מים מינרלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לבנות תפריט עשיר? - תגובה
שירי יום טוב20/01/2013הי לירון, יש להשלים את התפריט של ביתך במזון עשיר ברזל באופן הבא: כשחוזרת מהגן להגיש לה ארוחה חמה מבושלת של: מרק עוף/ קציצות בשר/ הודו/ עוף/ שניצל בתוספת של מנת פחמימה כמו: קינואה/ בטטה/ תפו"א/אפונה/ תירס/ אורז מלא/פסטה מלאה... חטיף אפשר לתת פעם בשבוע בסוף שבוע לדוג', או עוגיה קטנה פעם ביום אחרי הארוחה החמה בבית. חשוב להקפיד על צריכה נאותה של מים, אחרי הארוחות.
ארוחת ערב, יכולה להיות חלבית, ניתן להוסיף ביצה או טונה, ירקות, אבוקדו, טחינה ופחמימה: לחם / תירס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ללירון
ענת24/01/2013אני אישית לא בעד חטיפים. בגלל שהבת שלי הולכת לגן של נעמת אני כן מגישה הרבה פעמים בערב בשר, כי שם האוכל כשר ולא מגישים להם.
בעיקרון מים אפשר להתחיל לתת כבר משלב הטעימות של גיל חצי שנה. עד גיל שנה עדיין הייתי מרתיחה את המים אבל החל מגיל שנה אני נותנת מים מינרליים של מי עדן בייבי (היא אוהבת את הבקבוק).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)