אינפמיל AR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפמיל AR
    אדווה
    16/02/2013

שלום!
    ביתי בת החודשיים וחצי אוכלת כבר יותר משבועיים אינפמיל בעקבות התקפי פליטות מוזרים. מאז הכל השתפר, ממש הכל פרט לחוויית האכלה כי התמ"ל מאוד מורכב בהכנה שלו, התרכובת מתפרקת רק במים צוננים ואז צריך לחמם בתוך פינג'אן עם מים חמים וגם אח"כ אני לחסדי החלב אם הוא יצא מהפיטמה או לא.
    ביתי אוכלת רק עם פיטמת מאמ מספר 1, שלפעמים החלב יוצא ולפעמים לא...פיטמה 2 כבר זורם יותר מידי מהר והיא לא עומדת בקצב....אני חייבת פתרון לבעיה...
    אשמח לשמוע את דעתכן :)
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפמיל AR

הוספת תגובה

• אינפמיל AR - תגובה

עדי אפרתי רסולי
    16/02/2013

הי אורטל. את האנפמיל אכן יש להכין על בסיס מים קרים . כאשר מקפידים על מים רתוחים שקוררו יש יותר סיכוי שלא תהיה בעיה ביציאה של החלב מהפטמה. את גם יכולה לנסות עוד משהו: אם אוכלת 120 שימי 90 מים קרים עם 4 כפיות ערבבי היטב! ואז הוסיפי 30 מים רותחים . תראי מה יותר נוח . שימי לב שכאשר את מכינה 90 ומוסיפה אבקה את ה 30 הנוספים הרותחים יש למדודו בבקבוק אחר כדי להיות בטוחה שהכנת במיהול הנכון. מקווה שהיה ברור....
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפמיל AR

אדווה
    24/02/2013

בהחלט ברור.תודה . האמת שניסיתי את זה גם....בימים האחרונים אני פשוט נותנת לה רק בפיטמה 2 ועושה לה המון הפסקות כשזה מגיע ל-60 cc אני מקווה שזה לא גורם לה לגזים.
    רציתי לשאול שאלה נוספת, הבנתי שאוכל צמחי לא כדאי לאורך זמן, האם רצוי שבקרוב אחליף לה למטרנה, עכשיו אחרי שישנו שינוי גדול והיא לא פולטת יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפמיל AR - תגובה

עדי אפרתי רסולי
    24/02/2013

הי אורטל! אנפמיל הוא חלבי ולכן אין לך סיבה להיות מוטרדת. שיעבור לכם בקלות:)
    החל מהיום כבר לא אענה יותר בפורום אך את מוזמנת לקבל ממני את המדריך להזנת תינוקות דרך kidseat
    חג שמח!
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפמיל AR

אדווה
    25/02/2013

תודה עדי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו