מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארוחת צהרייםרוני26/02/2013
שלום, אני מיואשת כבר...
יש לי תאומים בני שנה הם אוכלים ב 10 פירות וחצי כריך עם גבינה
בסביבות 12:20 צהריים..אוכלים זה לא בידיוק המקרה
ניסיתי הכל קציצות מכל הסוגים,עוף,בשר כלום הם לא אוכלים כלום
רק פסטה ובמבה
הבעייה היא שאין ארוחה בשרית כמו שצריך וכל ארוחת צהריים נגמרת בבלאגן מוחלט והם בקושי
אוכלים משהו מה אני עושה לא בסדר????
אשמח לקבל מתכונים או כל עצה שתוכל לעזור לי...
את הפירות הם אוכלים בסדר וגם ארוחת ערב בסדר רק ארוחת צהריים בעייתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחת צהריים - תגובה
תרצה שני26/02/2013רוני הי,
יתכן שהתאומים לא מגיעים רעבים לצהריים בעקבות ארוחת פירות גדולה וקרובה. נסי להוריד את כריך הגבינה מארוחת הפרי והשאירי רק פירות. במקביל נסי ליצור מרחק של 3 שעות עד לארוחת הצהריים.
השתדלי לאפשר להם לאכול לבד, כלומר אוכל אצבעות כמו כדורי בשר או קציצות, חתיכות עוף רכות ואפילו עדשים או אפונת גינה.
את יכולה לגוון ע"י הוספת רוטב עגבניות לכדורים.
השתדלי להגיש להם קודם את המנות החלבוניות, ובהמשך הוסיפי את הפחמימות-פסטה וכדומה.
עדכני איך הסתדרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך בנוסף - תגובה
תרצה שני26/02/2013נראה שכן, את יכולה לפעמים להחליף את האבוקדו בטחינה גולמית או שקדיה למען הגיוון.
וכמובן ניתן להחליף את הבננה בפירות אחרים כדי לצור גיוון.
בעיקר שימי לב עד כמה הילדים חסרי שקט אחרי שעתיים - שעתיים וחצי. אם הם שקטים סימן שהארוחה היתה מספקת מבחינתם.
במידה והילדים חסרי שקט הוסיפי 1/2 תפוח או פרי נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)