חוסר תיאבון תינוקת בת שנה וחודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תיאבון תינוקת בת שנה וחודש
    מ
    29/03/2013

תרצה,שלום רב!תודה רבה על תשובתך מלפני כמה שבועות,ופעלתי עפ"י עצתך(דברים שאמרה לי אח"כ גם האחות בטיפת חלב בחיסון של גיל שנה),אלא שמאז החיסון חלפו כמעט חודשיים וחוץ ממטרנה וחטיף בייבי ביס יומי היא לא מוכנה לאכול כלום למעט טעימות!למשל מעדן,כ-5 כפיות,רבע קציצה וכו'.ניסיתי כל דרך אפשרית והיא לא אוכלת.מדובר בילדה שלפני החיסון הכניסה כל דבר לפה ונהגה לאכול כמות מכובדת,כולל ירקות טריים ופירות.היום מכל דבר היא אוכלת קומץ.אני חוששת לבריאותה ולחסרים.במקביל לאחרונה רק בקעו לה 2 שיניים עליונות(התחתונות בגיל 8 חודשים) וזה מלווה כמובן בשלשולים יומיים.מה עלינו לעשות?להמשיך עם מטרנה כמעט כל היום? יצויין,שלרוב היא אינה מתעוררת בלילה למעט מקרים חריגים,כך שאני יודעת שהיא שבעה.היא ערנית ופעילה במשך היום.האם התיאבון עשוי לחזור?מבחינת המשקל היא מרזה למראית עין.בטיפת חלב הייתה באחוזון 90.המון תודה על הסיוע!חג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר תיאבון תינוקת בת שנה וחודש - תגובה

תרצה שני
    31/03/2013

מ שלום
    נסו לרדת לשתי ארוחות של מטרנה ביום. בשאר היום להציע אוכל יחד איתכם כאשר אתם אוכלים במקביל אליה. כך שהילדה תאכל מה שאתם אוכלים. השתדלו לא להציע תחליפים במקום הארוחות. באם נושא האוכל ממשיך להיות בעייה בקשו הפנייה לדיאטנית ילדים שתתן לכם הדרכה אישית מותאמת.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו