מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זורק אוכל על הריצפהרוני30/03/2013
דיייי אני מיואשת לגמרי כבר וחייבת קצת עזרה
או טיפים שיעזרו לי להתמודד עם זריקות האוכל...
יש לי תאומים בני שנה וחודשים הם איתי בבית והולכים לגן בספטמבר
כל ארוחת צהריים היא בלאגן אחד גדול שאחריו אני חייבת לנקות את הבית ואת הקירות
הבת אוכלת יחסית בסדר וופחות זורקת את האוכל הבן פשווט מעיף את האוכל לכל כיוון
וצוחק , אני בטוחה שהוא יודע שזה לא בסדר והוא הופך את זה למין קטע של צומי כזה
(ככה לפחות לי זה ניראה..) יש פעמים שהוא אוכל ומה שלא בא לו הוא מעיף לכל כיוון
מה לעשות איך להתמודד עם זה???
חשוב לי לציין שעדין לא התחלתי ללמד אותם לאכול בכפית והם אוכלים עם הידיים
לגבי האכלה עם כפית-איך להתחיל?
תודה רבה וחג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זורק אוכל על הריצפה - תגובה
תרצה שני31/03/2013רוני שלום,
זריקת האוכל היא חלק מהלימוד של ילדים לאכול. יתכן והבן שלך מגזים כי ראה את תגובתך.
הדרך לצמצם זאת היא ע"י הנחת מעט אוכל, 2-3 חתיכות ממגן האוכל ולא יותר. כך שרק כשגומר את מה ששמת לו על המגש את מוסיפה עוד 2 חתיכות.
לגבי האכלה בכפית, תני לו ליד את הכפית אפילו שהאוכל עצמו מכיל קוביות אותם אמור לקחת ביד. יתכן והכפית תעסיק יד אחת והוא יזרוק פחות אוכל. בהמשך קחי כפית ושימי עליה מעט אוכל והגישי לו את הידית כך שהוא יחזיק בידית ויכניס לפיו.
לגבי הלכלוך שנוצר את יכולה לשים מתחת לכסאות האוכל עיתון, מפה חד פעמים או חתיכת ניילון גדולה לאיסוף הלכלוך.
צלמי את האירועים הללו למזכרת, זהו שלב חולף.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)