בני בן התשעה חודשים מסרב לשתות מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן התשעה חודשים מסרב לשתות מים
    אחת
    06/04/2013

והנוזלים שלו היום מגיעים משלושה בקבוקים של מטרנה ביממה בממוצע, מים שאני מוסיפה טיפה לפירות והמים שבמרק.
    הצעתי לו מים בכל מיני צורות - בבקבוק שהוא רגיל אליו, בבקבוק המיועד למים, בכפית. שום דבר לא עובד. הוא סוגר את הפה ולא מוכן לשתות מים.
    מבחינת כמות הנוזלים אני יודעת שכרגע לא חסר לו, אבל עוד מעט קיץ ובלי קשר אני רוצה שיתרגל לשתות מים.
    מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בני בן התשעה חודשים מסרב לשתות מים - תגובה

תרצה שני
    09/04/2013

ימי קיץ הגיעו וניתן לתת לתינוק לשחק עם כוס פטנט לילדים שיש בה מים, בקבוק קטן ובו מעט מים, אפשר להכניס משחקים אלה גם לאמבט וגם מחוץ לאמבט, אפילו לשלב בקבוק עם מעט מים בין משחקי הילד.
    הקושי במעבר לשתיית מים הוא בעייה מוכרת המשיכו לנסות עד שהילד יתרגל לטעם המים, חלב אם ותמ"ל יחסית למים מתוקים ולכן הקושי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אחת
    10/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק שלא שותה

שלי
    12/04/2013

גם הקטנים שלי עשו לי בעיות ולא שתו מים, התחלתי לתת להם את הבקבוקים הקטנים של מי עדן וזה ממש כמו משחק בשבילם והם לא עוזבים אותם וככה שותים מים. מציעה לך לנסות את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו