נוטרילון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוטרילון
    מעיין
    07/04/2013

מחפשת המלצות אני נותן לבן שלי בן 3 חודשים נוטרילון תוספת להנקה ואני לא כל כך שלמה כי שמעתי שחסר מרכיב בתחליף הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוטרילון

הוספת תגובה

• נוטרילון - תגובה

דפנה רון
    12/04/2013

מעיין שלום,

את בטח שמעת זאת בגלל שיצאה כתבה על כך שבארץ מייצרים נוטרילון ללא העשרה בחומצות שומן ארוכות שרשרת - אומגה6, 3- הנקראות LC-PUFA. בהבדל מאירופה, שם מוסיפים העשרה זו.
    זה לא אומרר שנוטרילון לא עומדת בסטנדרטים של פורמולה מאושרת (נכון להיום), תינוק יכול ליצר את המרכיב באופן חלקי מחומצות שומן חיוניות הנמצאות בפורמולה. ההעשרה בLC-PUFA היא בגדר המלצה (שוב- נכון להיום).

באתר goleango קיים מאמר רלוונטי, כדי להגיע לכתבה לחצי על "מאמרים" שם על "הריון ולידה" " הכל על תזונת תינוקות בתחליפי חלב"

מאחר ואת גם מניקה והוא יכול לקבל את חומצות השומן הללו מהחלב שלך. ואם חשוב לך שיקבל העשרה נוספת, חליפי לפורמולה מועשרת בחומצות שומן אלו.

עניתי על שאלתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו