מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת תינוקת בת שנה וחצילי21/04/2013
שלום,
בתי בת שנה וחצי. שוקלת 10.6 קילו, ירדה קצת באחוזונים (מ 75 ל 50).
היא לא אוכלת מוצקים כמו שצריך, אוכלת כמויות נורא קטנות.
את האוכל העיקרי(בוקר,צהריים) אוכלת בגן וטוענים שם שהיא אוכלת טוב.
אצלי היא אוכלת את הבקבוק מטרנה של הבוקר,הלילה וארוחת ערב ולכן....
הייתי רוצה לקבל הצעות למתכונים לארוחות ערב שיהיו מורכבות מאוכל בריא ומזין וטעים ואם אפשר גם קל הכנה....
היום היא מקבלת לארוחת ערב: ביצה קשה/חביתה+גבינות(קוטג',סקי)+לחם(בקושי אוכלת)+ירקות(עגבניה,מלפפון,לפעמים אבוקדו). לפעמים אני מוסיפה טונה במקום ביצה. לפעמים פשטידת גבינות. לפעמים אני נותנת לה אורז עם קציצה למשל. או דג מושט עם תפוח אדמה. לפעמים פסטה ברוטב עגבניות. האם זה נשמע מספק כארוחת ערב? מה עוד ניתן לתת על מנת שתשמין קצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת תינוקת בת שנה וחצי - תגובה
ענת תבור22/04/2013שלום לי, מהתאור שלך נשמע שבתך בסדר גמור! אמנם לא ציינת היכן היא עומדת באחוזון הגובה, אבל ירידה קלה באחוזון המשקל אינה צריכה להדאיג כלל, בפרט כשמדובר באחוזונים הגבוהים. ממה שסיפרת היא אוכלת היטב בגן וגם מקבלת מגוון רחב של מאכלים בבית, ביחס לגיל שנה וחצי. אז לטובת הפעוטה ולטובת שלוותך הנפשית הסירי דאגה מליבך. חשוב להבין שילדים בהחלט יודעים לווסת את צרכיהם התזונתיים בהתאם לנחוץ להם אם לא מתערבים ולא נכנסים איתם למאבקי כוחות. תגווני את ארוחת הערב כפי שהיית מגוונת לעצמך ותני לה להחליט כמה תאכל ממה שהצעת לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)