מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן שנ וחצי- פשוט לא אוכל...מיטל24/04/2013
ערב טוב,
בני בן שנה וחצי, פשוט לא אוכל
בבוקר אוכל בערך 50 מ"ל סימילאק (הנקתי עד גיל יחסית מאוחר והוא פשוט לא מתחבר לשום סוג של פורמולה), עוגיה קטנה והולך לגן
בגן אוכל- הגננת אומרת שאוכל טוב. אין לי מידע שתומך או סותר.
חוזר מהגן בארבע אוכל חצי כריך עם חומוס/ גבינה
ארוחת ערב אני משתדלת לעשות ארוחה חמה: פתיתים עם קציצות, אורז עם עדשים, עוף, קלחי תירס וכד'... אוכל אולי ארבע כפיות (לא משנה מה מנת הבית באותו יום) ורוצה לרדת מהכסא. בלית ברירה אני מכינה לו אח"כ טוסט או ביצה מקושקשת, אוכל כמה ביסים. וזהו הולך לישון.
הוא תמיד היה באחוזון 20 במשקל, בפעם אחרונה ירד לאחוזון 10 אבל גם היה חולה הרבה...
אשמח לעצות לגבי התפריט.
אני ממש אובדת עצות
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן שנ וחצי- פשוט לא אוכל... - תגובה
דפנה רון25/04/2013מיטל שלום,
לפני כמה זמן היתה השקילה האחרונה?
באיזה אחוזון גובה הוא נמצא והאם גם שם יש שינוי?
איזה סוג אוכל מקבל לאכול בגן ובאילו שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
מיטל02/05/2013בגיל שנה וחצי שקל 10.5 ק"ג (לפני כחודש)
בגן אוכלים ארוחת בוקר בשמונה וחצי (לחם עם גבינה, לחם מטוגן, ביצה קשה, סלט טונה- כל יום משהו אחר). אוחת צהריים ב 12.00- פתיתים+שניצל, קבב+אורז וכד'. תמיד יש גם סלט.
אני מיום ליום אובדת עצות יותר ויותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגובה הוא שומר על העקומה שלו
מיטל02/05/2013הוא באחוזון 25 מאז הלידה ועד היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגובה הוא שומר על העקומה שלו - תגובה
דפנה רון02/05/2013מיטל,
מתי התחלת לדאוג מהאכילה שלו? האם מאז המחלה או לפני כן?
מה הסימנים שלך לכך שלא אוכל מספיק?
באיזה אחוזון משקל היה כשנולד? האם היתה ירידה באחוזון המשקל עוד לפני המחלה שהיה חולה בה לפני חודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)