כמות מיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות מיים
    נאדיה
    06/05/2013

לבת 8 חודשים שניזונה מהנקה ו קצת מוצקים כמה מיים צריך לשתות במשך היום וכמה זמן אפשר לשמר פירות מעוכים (בננה תפוח ואגס) מחוץ למקרר ובתוכו יש לציין שפירות אלה משחירות ברגע שמכינים אותם האם זה פוגע באיכות הפרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות מיים

הוספת תגובה

• מקפיצה

נאדיה
    07/05/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני זוכרת שאני התחלתי עם המים

מיכל
    08/05/2013

ברגע שהיא התחילה ממש לאכול ארוחה ביום (זה היה בסביבות גיל 8 חודשים). אל תשכחי שגם בפירות וירקות יש נוזלים כך שאם היא לא ממש אוכלת היא מקבלת את הנוזלים מההנקה (וכפי שכתבו לך חשוב שאת תשתי המון). עד גיל שנה נתתי לה מים מורתחים ומגיל שנה בערך (עד היום) כבר התחלתי לתת את הבקבוקים הקטנים של מי עדן. אני באופן אישי לא ממליצה לך לשמור פירות מעוכים כי הם מאבדים מהויטמינים שלהם (ואת זה הסבתא אמרה :)) לדעתי תכיני כל פעם קצת ובמידה והיא תרצה עוד - תכיני עוד, ככה שלא תצטרכי לזרוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו