תינוק בן חצי שנה שאוכל לא בהנאה,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חצי שנה שאוכל לא בהנאה,
    צליל
    18/05/2013

שלום בני שבוע הבא יהי בן חצי שנה חודש שלם הנקתי יום וליל,(עקב המנגיומה)גוש בברך כל החשק להנקה ירד סטרס וכו, ברוך השם יש לו גוש שפיר, שאלתי היא כזאת התחלתי עם מטרנה שראיתי שהוא פולט בקשת בצורה לא רגילה כל האכלה מלווה בפליטה גם אחרי גרעפס גם אחרי שעות,כולל התקשות הגב יציאה וכניסה מהבקבוק, ניגשתי לרופא ילדים שנתן לי אינפמיל ממש גרוע, ניגשתי לגסטרו הסביר לי על נמטרנה לשים 2כפיות על 100 במקום 120מים עם קורנפלור מהפיטמה זה לא יצא, ועזבתי קניתי אדוונס סימילאק, כמה חודשים היה נהדר כמעט ללא פליטות למעט יצאות כל יומיים, לפני 3שבועות זה חזר בכי ללא סוף התפתלויות יוצא נכנס מהבקבוק(בעלי לא מוכן לשמע גסטרו ולא הפרעות אכילה בבית חולים שאקח אותו)אתמול ניגשתי לרופא ילדים לא בדק ולא כלום ישר זרק ליד שלי סימילאק קומפורט ואמר תנסי,ברור שלא החלפתי מה אני עושה? האם יש לבני ריפלוקס עזרה בבקשה? (קניתי בקבוק אחר לא הכי עוזר, סליחה על האורך אך זה עובר באיזה שלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן חצי שנה שאוכל לא בהנאה, - תגובה

דפנה רון
    19/05/2013

שלום צליל,

תראי, אני לא יכולה להגיד לך אם יש לו ריפלוקס מבלי לראות אותו ולהעמיק בירור. מה הגסטרואנטרולוג אמר? האם הגדיר שיש לו ריפלוקס?
    אם כן (וגם אם לא), חשוב לנסות למצוא את נוסחת הפורמולה שמתאימה לו עד שזה יעבור. עדיף שלא יסבול מההאכלות, ולמנוע מהחומצות שעולות לקיבה לצרוב את מעטפת הושט והגרון.
    מלבד פורמולה יש הנחיות נוספות שיכולות לעזור, בשביל זה צריך לראות את סדר היום שלו, ולהבין את צורת האכלה והתנאים. האם היית אצל דיאטנית תינוקות/ילדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי,

צליל
    22/05/2013

ובכן גסטרו לא ערך בדיקה אמר איך להביא לו בצורה אחרת את המטרנה זה המשיך ונעשה חמור, כולל אינפמיל החלפתי לאוודנס ושוב זה קרה הרופא נתן השבוע סימילאק קומפורט , מצד שני יש לי הפניה שממזן הרופא נתן להפרעות אכילה בבית חולים, עכשיו אומר אין צורך אם תרצי אתן הפניה לגסטרו אותי כבר בילבלו, לא חושבת שידאטנית תעזור הוא פשוט סובל בהאכלה מה עושים?רק בקבוק אוכל כרגע בקושי 150

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי, - תגובה

דפנה רון
    23/05/2013

צליל,

האם יש שינוי בעקומות הגדילה שלו?
    נשמע לי חשוב שתלכי על בירור אצל גסטרו - עד הסוף. כי אם מדובר ברפלוקס יש מה לעשות.
    תחשבי שתינוק שסובל הרבה זמן מהאכלות עשוי לפתח סוג של אנטי לאוכל, זה דחוף לנסות להקל עליו ולצור חוויה אחרת במידת האפשר.

תחזרי לגסטרו עד שתקבלי איבחון מלא, אחר כך דיאטנית יכולה לעזור להנחות בהתאם לאבחנה, לגבי סוג האוכל, לגבי צורת ההאכלה, לגבי מה שיכול להשפיע על התנהגות אכילה.

את מוזמנת לעדכן אותי בהמשך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה,

צליל
    08/06/2013

תודה רבה מטופלים כגרע בוולפסון במרפאת הפרעות אכילה גסטרו, הביאו לו זנטק פעמיים ביום 2 סיסי, נקווה לטוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו