סרבן בקבוק+מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבן בקבוק+מים
    נרי
    22/05/2013

שלום רב,
    בני בן 9 חודשים. יונק ואוכל פירות, מרק עם עוף, דייסות, ביסקוויט אבל לא מוכן לשתות מים כלל. רק הנקה. זה בסדר?
    בנוסף לא מוכן לשתות מבקבוק/כוס יש המלצה על בקבוק שיכול להועיל? אני צריכה להתחיל להרגיל אותו לפני כניסה למסגרת.
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרבן בקבוק+מים

הוספת תגובה

• סרבן בקבוק+מים - תגובה

דפנה רון
    23/05/2013

נרי שלום,

האם עור השפתיים שלו יבש? האם השתן צהוב כהה יותר? (צריך להיות שקוף בהיר)
    אם עור יבש , שתן כהה ונטייה לעצירות בימים החמים, זה אומר שהוא לא מקבל מספיק נוזלים.
    אם אין לו את מה שתארתי, אני משערת שאת הנוזלים הוא מקבל מההנקה. זה מאפיין תינוקות יונקים רבים , אשר משלימים את הנוזלים מהחלב ולא ממים.

לגבי המסגרת אני מניחה שברגע שלא תהיה לו השלמה מהנקה, הוא יחפש את הנוזלים ממקור אחר ויתחיל לשתות מים. חשוב שיציעו לו בקבוק/כוס, כדי שיוכל ללמוד לקשר בין המים לסיפוק הצורך שלו. הוא גם יראה ילדים אחרים.
    יחד אם זאת קחי בחשבון שהוא עשוי גם להשלים נוזלים בערב (ולא במסגרת)- אם את מתכוונת להמשיך להניק, או באופן אחר. אם תראי שמפתח יובש - תתיעצי מחדש.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נרי
    23/05/2013

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו