מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לתינוקת בת 4.5 חודשיםמירית27/05/2013
שלום רב, הבת שלי בת 4.5 חודשים וזהו סדר היום שלה:
6:30 הנקה, 10:00הנקה, 12:30 בקבוק תמ"ל, 15:30 בקבוק תמ"ל, 18:30 הנקה,
2:30 הנקה
1. בארוחה של 15:30 היא כמעט ולא אוכלת בכלל. בדרך כלל הכמות היא בין 30-60. האם זה נורמלי? בגלל שהיא עדיין קמה בלילה לאכול אני מנסה לתת לה לאכול יותר ביום אבל היא לא מוכנה.
2. אני רוצה להתחיל לשלב לה 2 טעימות ביום בהדרגה. מתי כדאי לעשות זאת? אני מניחה שאחת הטעימות תהיה ב12:30 לפני שנת הצהריים. השאלה האם הטעימה השניה תהיה בבוקר למרות שזה קצת צפוף, או ב15:30?
3. האם כדאי להתחיל לגמול אותה מאכילה בלילה או שרצוי להמשיך לתת לה כל עוד היא רוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לתינוקת בת 4.5 חודשים - תגובה
תרצה שני30/05/2013מירית גישתי היא שיש לתת לתינוק לאכול בהתאם לדרישה שלו. כנראה בארוחה של 15.30 אינה רעבה לאחר שאכלה בשעה 12.30. ניתן לנסות להאכיל אותה יותר מאוחר בשעה 16.30. ולראות מה קורה בהמשך היום.
לגבי טעימות, ההמלצה היום לחכות עד שהתינוק מראה מוכנות. כלומר האם היא מתעניינת באוכל שאתם אוכלים? בסביבות גיל 5.5 ח' אפשר להתחיל לתת עד 2 כפיות ליום. את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולהזמין את המדריך לטעימות מזון, הוא יספק לך תשובות על מה וכמה לתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)