תזונה לתינוקת בת 4.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינוקת בת 4.5 חודשים
    מירית
    27/05/2013

שלום רב, הבת שלי בת 4.5 חודשים וזהו סדר היום שלה:
    6:30 הנקה, 10:00הנקה, 12:30 בקבוק תמ"ל, 15:30 בקבוק תמ"ל, 18:30 הנקה,
    2:30 הנקה

1. בארוחה של 15:30 היא כמעט ולא אוכלת בכלל. בדרך כלל הכמות היא בין 30-60. האם זה נורמלי? בגלל שהיא עדיין קמה בלילה לאכול אני מנסה לתת לה לאכול יותר ביום אבל היא לא מוכנה.
    2. אני רוצה להתחיל לשלב לה 2 טעימות ביום בהדרגה. מתי כדאי לעשות זאת? אני מניחה שאחת הטעימות תהיה ב12:30 לפני שנת הצהריים. השאלה האם הטעימה השניה תהיה בבוקר למרות שזה קצת צפוף, או ב15:30?
    3. האם כדאי להתחיל לגמול אותה מאכילה בלילה או שרצוי להמשיך לתת לה כל עוד היא רוצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזונה לתינוקת בת 4.5 חודשים - תגובה

תרצה שני
    30/05/2013

מירית גישתי היא שיש לתת לתינוק לאכול בהתאם לדרישה שלו. כנראה בארוחה של 15.30 אינה רעבה לאחר שאכלה בשעה 12.30. ניתן לנסות להאכיל אותה יותר מאוחר בשעה 16.30. ולראות מה קורה בהמשך היום.
    לגבי טעימות, ההמלצה היום לחכות עד שהתינוק מראה מוכנות. כלומר האם היא מתעניינת באוכל שאתם אוכלים? בסביבות גיל 5.5 ח' אפשר להתחיל לתת עד 2 כפיות ליום. את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולהזמין את המדריך לטעימות מזון, הוא יספק לך תשובות על מה וכמה לתת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו