מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת ילד בן שנה ו 3 חודשיםאמא של עומרי08/06/2013
שלום רב
הבן שלי הוא בן שנה ו 3 חודשים ואוכל נהדר החל מגיל חצי שנה.
יחד עם זאת אני אשמח לקבל הכוונה לעניין סדר היום שלו באוכל
להלן לו"ז האוכל שלו:
6-6:30 --- תמ"ל 240 CC
8:30-9:30 - פירות + שיבולת שועל (אוכל בגן)
11:30-12:00 - מרק ירקות טחון (אוכל בגן)
17:00-16:00 - מעדן / פרי
19:00-20:30 - ארוחת ערב מוצקה למשל ביצה מקושקשת או תמ"ל 240 CCC
ההתלבטות שלי היא כרגע לגבי ארוחת הערב. אני רוצה להתחיל לתת לו ארוחה מוצקה במקום בקבוק. יחד עם זאת, פעם אחת נתתי לו ביצה מקושקשת עם קוטג והוא אכל בהנאה אולם כנראה שזה היה מעט ובשעה 5:30 בבוקר הוא כבר היה נורא רעב.
אני חושבת שהוא עדיין זקוק לבקבוק בערב לפני השינה אבל אני לא רוצה להעמיס לו יחד עם הארוחה המוצקה. אשמח לקבל ייעוץ בעניין
בנוסף, מה עוד אפשר לתת לו בערב לפני השינה? אני מפחדת להכביד עליו עם בשר או טונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת ילד בן שנה ו 3 חודשים - תגובה
תרצה שני10/06/2013בגיל שנה ושלושה חודשים רוב האוכל יכול להגיע בצורה שאינה טחונה. לכן המלצתי הראשונה לבדוק מה קורה עם ארוחת צהריים, למעשה הילד יכול לקבל כדור בשר, פסטה/אורז/קוסקוס וירקות מבושלים. ואין צורך לתת זאת בצורת מרק טחון.
לגבי ארוחת ערב את יכולה להגיש: סלט קטן, גבינות, ביצה/טונה/פשטידה, לחם עם טחינה/חומוס. ולפני השינה לתת לו בקבוק שישתה כמה שמרגיש צורך בהתאם לרעב שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)